Whirlpool GOF 7523/SB – preț și disponibilitate

Review plita încorporabila Whirlpool GOF 7523/SB

Te-ai săturat de plite încorporabile cu 4 arzătoare ? Pentru astăzi am ales un model nou marca Whirlpool, care are un ochi în plus față de cele normale și anume 5 arzătoare. Sună destul de ciudat dacă este prima dată când auzi că o plită încorporabilă are 5 ochiuri și te gândești la următoarele: cum sunt așezate arzătoarele? cat de mare este plita? este mai scumpă o plită cu 4 arzătoare decât una cu 5 arzătoare? ..și multe alte întrebări de genul.

Dimensiuni plită

Raspunsurile sunt foarte simple pentru modelul Whirlpool GOF 7523/SB. Arzătoarele sunt așezate pe o suprafață mai mare decât la cele cu 4, iar pozitionarea lor este aboslut perfectă pentru a putea utiliza fiecare arzător la capacitatea lui maxima. La mijloc avem un arzător de tip Wok, bine gândit pentru această zonă, fiindcă aici cred ca ai avea nevoie de un randament maxim. Celelalte 4 sunt așezate la fel ca și la orice tip de plită pe gaz. După cum am scris mai sus, plita are dimensiuni ceva mai mari, decât cele normale și anume 4.9 x 73 x 51 cm, la suprafață și 4.1 x 56 x 48 cm la interior (nișa); zona pentru care trebuie decupat blatul, este suprafața de la nișă. Dacă facem o mică comparație, observăm ca aceasta trece cu doar câțiva cm, față de plitele normale, deci nu pot apărea eventuale probleme.

Cel mai mic preț la plita Whirlpool GOF 7523/SB

Prețul pentru o plită cu 5 arzătoare, este ceva mai mare decât cel al uneia din aceeași categorie, cu aceleași specificații, dar care rămâne totuși accesibil pentru buzunarul tău. Plita Whirlpool GOF 7523 are prețul la eMAG de 1.299 Lei, fiind la reducere momentan. În general, pe alte site-uri de profil, plita ajunge la prețul de 1.699 Lei. Desigur, există posibilitatea de a achiziționa această plită și în sistem de rate fixe, de la eMAG, începând cu 69 Lei/ luna/ 24 luni. Dacă alegi sistem de plată în rate, poți opta și pentru un cuptor încorporabil Whirlpool.

Pareri și scurt review la plita încorporabilă GOF 7523/SB

Acum câteva zile am fost în vizită la niște prieteni buni, care tocmai și-au renovat apartamentul, în special bucătăria. Pentru partea de încorporabile, au ales acest model marca Whirlpool. Motivul pentru care au ales-o , este că au nevoie de mai multe arzătoare, fiindcă familia este ceva mai numeroasă. Printre membrii familiei, se numără și doi băieți cu vărsta de până la 5 ani, pentru care trebuie gătit separat, orice tip de mâncare; iar această plită tocmai le permite acest lucru. Nu dor acesta este motivul pentru care au ales acest model, ci și designul + brandul. Din ceea ce mi-a spus prietenul meu, plita îți face treaba excelent și nu au avut probleme de când au achiziționat-o; mai exact, acum 2 luni au cumpărat acest model Whirlpool 7523SB. Cât despre brand, nu mai trebuie adăugat nici un cuvânt ,deoarece Whirlpool este deja arhi cunoscut pentru produsele premium, din categoria încorporabile.

Plita are o sticlă Cristal Clear, perfect plană, edge-to-edge, care arată premium, din toate punctele de vedere. Este rezistentă la zgărieturi, la impact și este compusă din materile prietenoase cu mediul. Grătarele sunt din font, de dimensiuni medii, fiecare având locul lui pe arzător. Fixarea lor îți dă siguranță, ori de câte ori așezi ceva pe ele, indiferent de greutate și formă.

Butoanele sunt fabricate din materiale excelente, care dau bine atunci când pui mâna pe ele și au un sistem electric foarte bine gândit; adică apeși o singură dată și flacăra se aprinde instant. Inscripțiile de lângă fiecare buton sub sub sticla, ceea ce înseamnă că sunt protejate de uzura de la suprafață.

Concluzie

Whirlpool GOF 7523/SB este o plită pentru orice familie care depășește 4 persoane. Are un design demn de anul 2017, funcționalități multiple și o calitate excepțională. Dacă o prinzi la ofertă, cum este acum la eMAG, la prețul de 1.299 Lei, eu și prietenul meu o recomandăm cu încredere. Vei fi bucuros și mulțumit de spațiul pe care îl oferă acest model pentru gătit și cu siguranșă o vei recomanda și tu mai departe, lăsând un review despre ea. O poți comanda folosind orice link de afiliere din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *