Whirlpool AKM 528 JA – plita excelenta la pret bun

Plită vintage sau plita rustică ?

Una din cele mai bine cotate plite încoporabile crem, care se pot combina cu o mobilă de bucătărie rustică, precum și cu un cuptor încorporabil rustic, este acest model Whirlpool AKM 528JA. Probabil unii din voi nu o pot încadra la această categorie, dar eu cred se se poate, cu o mică indulgență. Dacă nu merge pe stilul rustic, merge pe stilul vintage. Cred că este bine zis, plită pe stil vintage.

Am avut ocazia să văd plita în magazin cât și la o persoană din cercul meu de prieteni. După ce am analizat puțin plita, am decis că pot scrie un review pentru tine, care te poate ajuta în ideea de a cumpăra această plită sau nu.

Review plită Whirlpool AKM 528JA

Plita face parte din seria plitelor de nuanță crem. Seria cuprinde 3 modele; acesta, unul cu un alt design și un model cu 5 arzătoare. Modelul 528JA, este cel mai accesibil din această serie AKM; cel puțin, atunci când plita este la ofertă și nu numai.

Pentru prima oară, am văzut plita acum câteva zile la un magazin de profil, din oraș. Față de poza afișată pe toate site-urile, plita are o nuanță ceva mai deschisă, de crem. Suprafața plitei este acoperită de un email lucios, frumos, despre care pot spune că este de o calitate foarte bună. Se vede diferența dintr-un un strat de email ieftin și unul bun; în cazul acestui AKM 528KA, stratul este foarte bun.

Sub acest strat de email, avem un inox, de grosime medie; foarte bun, rezistent și de o calitate excelentă. Peste acestea două, avem grătarele de fontă. Acestea nu sunt atât de înalte ca și la restul modelelor de plite încorporabile din acestă categorie, ceea ce oferă plitei un avantaj în plus; datorită distanței mici între arzător și grătar, totul se va încălzi mult mai repede.

Din ceea ce am simție eu, atunci când am pus mâna pe plită, pot spune că sunt cele mai ”fixe” grătare pe care le-am văzut la o plită încorporabilă. Sunt fixe, solide și din fontă bună. Cred că este cel mai important aspect al acestei plite crem, AKM528JA.

Ceea ce o face să fie și mai specială, este design-ul acestor grătare. Sunt frumos curbate, pentru a da un felling vintage bucătăriei! personal, pot spune că sunt cele mai reușite grătare la capitolul design, de la Whirlpool.

Butoanele sunt pe stil vintage sau clasic; au un design ceva mai deosebit față de alte modele, ceea ce le face să fie mai speciale. Sunt acoperite cu un strat lucios, frumos, despre care pot spune că poate rezista cu brio 3-4 ani.

Plita are sistem de aprindere electric, care se actionează de la aceste butoane; se apasă frumos și se rotește pentru pornirea gazului. sistemul de aprindere cu cel de pornire gaz, este foarte bun, adevăr pe care îl spun utilizatorii care au cumpărat această plită. Cât despre calitatea acestora, pot spune că sunt foarte bune.

Butoanele sunt poziționate perfect, astfel încât căldura nu ajunge la butoane. Avem poziționare frontală pentru butoane și două arzătoare mici, lângă acestea.

Plita Whirlpool 528 AKM este o plită foarte bună, din toate punctele de vedere. Această afirmație o spun din ceea ce am văzut eu și am simțit.

Preț plită clasică Whirlpool AKM 528JA

Datorită faptului că plita a avut parte de vănzări foarte bune, prețul acesteia nu s-a depreciat foarte mult. De când a apărut pe piața din românia, plita s-a vândut foarte bine. Prețul acestui model la ofertă este de 529 Lei, la magazinul eMAG. Prețul plite fără ofertă este de 799 Lei.

Magazinul eMAG are cea mai bună ofertă și în același timp cel mai mic preț la plita AKM528. Dacă te-ai convins de calitate plitei și de caracteristicile ei, o poți cumpăra acum la ofertă, prin intermediul magazinului eMAG. Tot de la eMAG, o poți cumpăra în sistem de rate fix sau resigilată.

Păreri plită Whirlpool AKM 528 JA

Peste 85% din cumpărătorii acestui model de plită crem, sunt mulțumiți de alegerea făcută. Există utilizatori care după 1 an și jumătate de când au cumpărat plita, au avut mici probleme cu ea; este ceva normal, să poată apărea probleme la ea, ca și la orice altă plită. eMAG îți oferă 2 ani garanție pe plită sau mai mult, dar contra-cost. Pe partea de service, eMAG are servicii foarte bune, la care poți apela cu încredere în cazul în care se defectează ceva la plită.

Concluzie

Whirlpool 528JA este una din cele mai apreciate plite din categoria ei. Are un design plăcut, este masivă, grătare fixe, sistem de siguranță pentru gaz și aprindere electrică, foarte bună. Pentru prețul ei de 529 Lei, eu zic că plita are tot ceea ce trebuie. Eu o recomand cu încredere și aștept să îți scrii părerea despre ea, mai jos, la secțiunea comment! Poți comanda plita, accesând orice link de afiliere eMAG, din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *