Top plite electrice la preturi acceptabile

Pentru azi, am pregătit un articol pe care l-am scris în timp ce mă uitam la o ofertă pe acest magazin, în care am văzut câteva modele de plite electrice la preuțuri bune. În această ordine de idei, am decis să fac un mic top cu ele și am creat topul plitelor electrice la preț acceptabil sau bun; fie cum vrei. Numărul plitelor din acest top, este numărul pe care îl vezi mai jos, iar acesta este limitat din motivul următoru: nu am găsit mai multe modele care să fie bune și la preț ok. Am ales doar plitele pe care le-am văzut și știu câte ceva despre ele și au specificații sau caracteristici bune.

Am ales o combinație de top plite electrice din inox și top plite electrice cu sticlă, fiindcă modelele pe care le-am observat, făceau parte din ambele categorii. Plitele din inox au avantajele lor, iar plitele cu suprafață din sticlă au și ele avantaje și dezavantaje. Nu intru prea mult în detalii la această categorie, fiindcă voi scrie un articol cu avantaje și dezavantaje pentru fiecare categorie de plite. Toate modelele menționate mai jos de mine, sunt de tip încorporabil.

În funcție de plăcerea ta, la fiecare plită am recomandat mai multe magazine, de la care le poți cumpăra. Îți recomand să accesezi linkurile, fiindcă poate vei prinde plita la ofertă ”mare”.

Top plite electrice din inox la ofertă bună

În acest top, am ales 3 modele foarte accesibile sau dacă vrei să le numești, plite electrice ieftine și bune. Prețurile sunt ok, iar pentru a decora bucătăria cu ceva frumos, poți alege unul din modelele de mai jos.

  1. Electrolux EGH6342BOX – 599 Lei, preț la eMAG sau evoMAG. Flanco

Plita se remarcă printr-un design simplu, care aduce un beneficiu foarte util; are un arzător de dimensiuni mari, perfect pentru a găti cu vase mari, în special tigăi sau vase de tip ceaun, spre exemplu. Grătarele sunt din fontă, ceea ce înseamnă că sunt durabile, solide și au o fixare foarte bună. Plita este disponibilă pe piață de aproximativ un an, timp în care a înregistrat vânzari bune.

cele 3 plite

Electrolux, este un producător premium de electrocasnice, în special plite încorporabil, pe care te poți baza. Sistemul de aprindere este baza pe butoane de bună calitate iar problemele la această plită pe partea de aprindere, nu au apărut la nici un cumpărător, până în momentul de față. Are sistem de siguranță foarte bun, despre care nu mai trebuie să adaug nimic. Singurul punct negativ, este lipsa arzătorului de tip Wok. Totuși, arzătorul mare compenzează oarecum acest minus.

2. Hansa BHGI62138 – 449 Lei, preț la eMAG sau evoMAG

Plita incorporabila Hansa BHG este dotată cu arzător de tip WOK, deși are un preț mai mic decât modelul de mai sus. Este un model de plită clasis, simplu, care se remarcă prin această simplitate. Este foarte ușor de folosit, grătarele sunt bune, se întreține foarte ușor și totul este ok la ea. Părerea clienților care au cumpărat acest model, este una pozitivă, probleme nefiind cu ea. Este și ea un model foarte popular pe piață, care s-a vândut excelent, mai ales dacă o prinzi la ofertă. De foarte multe ori și la foarte multe magazine, cum sunt cele de mai sus, plita Hansa 62138 are prețul redus cu 10-15%, funcție de perioadă. Dacă bine îmi amintesc, un prieten de al meu are această plită și este foarte mulțumit de ea.

3. Arctic ARBG64120SX – 389 Lei, preț la eMAG sau evoMAG, Flanco

Aceasta este cea mai accesibilă plită din inox, din tot topul meu. Totuși, are câteva aspecte frumoase de care trebuie să ținem seamă și să nu o neglijăm. Plita este fabricată din inox bunicel, are aspect și desgin plăcut, pentru bucătăriile accesibile. Nu lipsește sistemul de siguranță automat, care te protejează în cazul în care nu este suficientă presiune la gaz sau chiar deloc și care are un sistem de aprindere electric, despre care toată lumea este foarte mulțumită de el. Este cel mai bun aspect pe care îl are această plită și anume rezistența foarte bună în timp a butoanelor și a sistemului de aprindere electrică. Dacă vrei o plită ieftină și bună, acest model este perfect potrivit pentru tine.

 

Top plite electrice din sticlă la preț acceptabil

Plitele electrice și încoporabile din sticlă, se remarcă prin combinația clasică de arzătoare și o supafață lucioasă de bună calitate, care de cele mai multe ori poate fi din sticlă și mai rar din ceramică.

1. Whirlpool ACM 802/NE – 999 Lei, preț la eMAG sau evoMAG. Flanco

Estea cea mai ieftină plită electrice cu inducție, din oferta magazinelor de mai sus. Plita beneficează de afișaj digital, zona de control prin touch și sisteme de siguranță pentru copii și indicatori de căldură reziduală. Plita a fost lansată anul acesta, fiind una din cele mai accesibile plite cu inducție din clasa sa. Producătorul Whilpool a ales acest tip de sticlă vitroceramică, foarte rezistentă și pe care te poți baza. La plitele cu inducție ca și acest model, ai nevoie de vase speciale pentru a putea încălzi pe ele. Avantajul plitelor cu inducție, este că viteza de creștere a temperaturii este foarte mare, iar randamentul lor este cu mult mai mare față de modelele clasice.

cele 2 plite

2. Hansa BHCI65123030 – 499 Lei, preț la eMAG sau evoMAG

Plita este un produs care s-a remarcat în adevăratul sens al cuvântului, prin calitatea oferită de ea și cel mai important, de durabilitatea ei. Este de departea una din cele mai bune modele de plite electrice cu suprafață vitroceramică din ultimi 2 ani, care a rezistat și rezistă foarte bine chiar și în această zi. Părerile clienților spun totul: de mai mult de 2 ani, plita își face treaba în fiecare zi, gătind pe ea.

La ceea ce oferă plita, pot spune cu încredere că vitrocearmica și partea electrică este perfect combinată în acest model, care se vinde foarte bine. Este de departe cea mai ieftină plită cu suprafață vitroceramică, electrică din România. În același timp este și bună datorită calității care stă martoră la clienții mulțumiți de ea.

Pentru fiecare model recomandat de mine, dacă vrei să îl prinzi la ofertă, îți recomand să accesezi linkurile la fiecare magazin! Îți mulțumesc pentru atenție și dacă ai ceva sugestii, nu ezita să le lași într-un comment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *