Top cuptoare electrice incorporabile 2017

Cum alegem un cuptor electric încorporabil model 2017 ?

Există o mulțime de topuri care cuprinde cele mai bune cuptoare încorporabile, pentru anumiți ani sau pentru anumite categorii de preț Există și top cuptoare electrice în funcție de marcă și în funcție de calitatea lor. Ceea ce este mai important, în alegerea unui cuptor încorporabile, este anul de fabricație. Pentru asta, am să fac un top care să cuprindă cele mai bune cuptoare electrice încorporabile din anul 2017.

Selecția pentru top cuptoare electrice, am să o fac în funcție de numărul modelelor lansate în anul 2017, precum și disponibilitatea lor la magazinele din țară, online.

Cu ce trebuie să fie echipat un cuptor electric din 2017 ?

O întrebare pe care trebuie să o reflectăm la partea de funcții ale cuptorului și specificații. Pentru anul 2017, un cuptor electric încorporabil trebuie să fie echipat cu următoarele funcții:

  • funcție aer încălzire aer superior/inferior
  • sticlă exterioară rece
  • grill convecție aer
  • funcție decongelare
  • ventilator
  • auto-curățare

Chiar dacă o funcție sau cel mult 2 din cele menționate lipsesc, poți cumpăra acel model, pentru că întotdeauna există ceva în plus, în locul acelui minus. Ceea ce este foarte important pentru un cuptor electric 2017, este să aibă funcția sau caracteristica, de sticlă rece. Este foarte probabil ca din mică neatenție, să te atinge de sticla acestuia și să te frigi. Cu această sticlă rece, te vei putea apropia fără nici o problemă de cuptor; mai mult, este perfectă pentru cei mici, care uneori se mai joacă prin bucătărie.

Pe partea de auto-curățare, un cuptor încorporabile 2017, trebuie să aibă cel puțin auto-cuățare catalitică. Mai nou, modelele 2017 de cuptoare, au pe fiecare brand, un nou tip de curățare, care mai de care, mai sofisticat. Eu recomand să folosești auto-curățarea de 4-5 ori pe an. În rest, poți întreține cuptorul cu aceste soluții.

Funcția de decongelare este un alt punct important pe care trebuie să îl ai în vedere, la un cuptor de serie nouă. Este foarte bună venită această funcție, în cazul în care nu ai un cuptor cu microunde, la îndemână.

Ce caracteristici trebuie să aibă un cuptor electric încorporabile 2017 ?

În primul rând, recomand cuptoarele cu o clasă de eficiență A. Dacă se poate și cu ceva (++), pentru că oricât de nou ar fi, tot consumă. Cuptoarele 2017 sunt ceva mai prietenoase cu mediul, având un consum mai redus, față de cele de generație 2015.

A doua chestie, este să fie cu suprafață din inox, atât la exterior cât și la interior. Inxoul se întreține mai ușor, arată mai bine și este mai rezistent în timp.

Un alt aspect pe care îl întălnim des la cuptoarele 2017 încorporabile, este afișajul de tip LED. Majoritatea folosesc acest tip de afișare, findcă este mult mai sumplu de folosit. Aici putem discuta deja de gusturi, care pentru unele persoane, se poate schimba. Butoanel sunt și ele foarte importante, iar aici eu recomand modele cu butoane de tip touch. Sunt mai practice, se întrețin foarte ușor și vor rezista mult mai bine în timp.

Ce accesorii trebuie să aibă un cuptor de generație 2017 ?

La acest capitol, avem numeroase modele care au o capacitate cuprinsă între 52 litri și 72 litri. În funcți de model și capacitatea lor, avem cuptoare cu 4 niveluri și cuptoare cu 5 niveluri sau mai multe. Cu cât mai multe niveluri, cu atâtea mai multe accesorii. Recomandarea mea este să alegi un cuptor care are o tavă specială pentru coacere, scufundoasă, una tot pt coacere dar mai subțire și 2 tipuri de grătare tip grill.

Neapărat să fie un nivel cu sistem de extensie, pentru a trage tava sau grătarul, la exterior fără să apară probleme.

Un ultim aspect netratat, este ce marcă de cuptor încorporabil 2017 să aleg ?

Piața cuprinde peste 100 de producători de cuptoare încoporabile. Există o mulțime de firme noi apărute în România, de care nu ai prea auzit și care produc cuptoare de o calitate foarte bună.

Spre exemplu, există cuptoare bune TEKA, LDK, Franke, AEG și altele. Poți alege orice brand dorești, dar înainte de a cumpăra, să citești un review despre modelul ales.

Care sunt magazinele care au cuptoare electrice din 2017 ?

Foarte intresant, este că majoritatea magazinelor vând cuptoare care nu s-au vândut de ani buni, pe care ori le pun la ofertă ori sunt vândute prin alte magazine partenere. Magazinele care au cuptoare încorporabile modele 2017 sunt:

Accesând linkul de la fiecare magazin, poți vedea care au cele mai proaspete cuptoare încorporabile lansate.

Top 3 cuptoare electrice încorporabile 2017

1. Cuptor incorporabil Hotpoint FI7 861 SH CF

Este un model foarte nou, de la Hotpoint, care are funcția de curățare cu hidroliză, clasa de eficiență A+ și o mulțime de funcții speicle, cum ar fi: Maxi cooking, Ready2Cook, programare, turbo Grill, ventilator Grill și altele. Designul este unul foarte elegant, cuptorul având culoarea cafenie. O culoare foarte rar întâlnită, ceea ce înseamnă că este un cuptor foarte deosebit. Prețul lui Hotpoint Fi7861 este acesta.

2. Cuptor incorporabil HANSA BOEI68161

Este cel mai accesibil cuptor electric încorporabil model 2017. Acest are un preț foarte bun, la magazinul acesta. Cuptorul are clasa de eficiență A, 10 funcții speciale și un design simplu. Avem butoane din plastic de bună calitate, butoanele fiind fizice, rotative. Cuptorul Hansa BOEI68161 are funcția de convecție aer grill, și iluminare interioară. Pentru prețul lui, acest model de la Hansa este o alegere foarte bună, din punctul de vedere al raportului preț calitate/accesibilitate.

3. Cuptor incorporabil Hansa BCCI64561

Un cuptor demn de anul 2017, care vine echipat cu o mulțime de funcții speciale. Cuptorul se remarcă prin funcționalitatea lui, perfect îmbinată cu elementele concepute să fie durabile și frumoase. Cuptorul are 10 funcții speciale pentru diferite tipuri de preparate, încălzire pe nivele și funcție de afișaj electronică.

Cuptorul este momentan la oferă specială la magazinul eMAG, care constă în achiziționarea lui împreună cu o plită încorporabilă, tot de generație nouă, Hansa. Pachetul costă 2.239 Lei. Un preț bun pentru un pachet de încorporabile generație 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *