Review Samsung FG87SST – model premium si pret bun

De această dată am să vorbesc despre un cuptor cu microunde încorporabil, fiindcă am observat că au început să prindă bine pentru publicul din românia, care alege să își încorporeze tot mai mult, electrocasnicele. Așa că, de ce să nu ai cuptor cu microunde încorporat, pe care nu mai trebuie să îl așezi pe blat, salvând un spațiu considerabil!

Pentru azi, am pregătit un review la modelul Samsung FG87SST, care este disponibil încă de la sfărșitul anului trecut, la majoritatea magazinelor online. după review, am să îți spun care este cel mai mic preț pentru acest cuptor încorporabil și de unde merită să îl cumperi. Am ales acest model de cuptor de la Samsung, deoarece este printre puținele cuptoare încorporabile care au 5 ani garanție. Acest aspect îmi inspiră încredere în calitatea lui.

Review cuptor încorporabil Samsung FG87SST

Modelul ales de mine are un design nou; este compatibil cu orice tip de bucătărie, iar din punctul de vedere am compatbilității cu un cuptor încoprorabil, eu recomand acest model, de la Samsung. Cuptorul FG87SST are partea frontală din plastic, ce imită inoxul. Plasticul este de o calitate foarte bună, iar asta o pot spune din propria experiență. Am văzut personal acest cuptor, montat în mobilă și arata foarte bine. Plasticul este gros și foarte rezistent.

Are rama puțin ieșită la exterior, pe tot conturul acestuia, pentru a se putea încorpora fix în mobilă și pentru a acoperi zona în care se introduce. Lățimea acestui model este de aproximativ 59 cm la interior, fix cât un cuptor încorporabil. Ca și recomandare, acesta se poate monta deasupra cuptorului normal, fiindcă au aceeași lățime.

În spate, cuptorul este protejat de un fel de tablă sau inox, care reține și dispersează căldura în două zone. Din păcate, nici un cuptor încorporabil, fie el cu microunde sau fără, nu vine cu ștecher. Acesta va trebui adăugat de tine. Pentru alimentare, recomand să îl conecteză la o sursă de curent cu pământare, la fel și pt cuptorul normal.

Samsung FG87SST are o ușă din plastic gros, cu o sticlă ușor fumurie. Sistemul de glisare este plăcut, silențios și pare să fie de o calitate bună; aici mă refer, că nu va scârții în timp și se va închide la fel de perfect, precum a fost la început.

Pe ușă avem afișajul LED și programele speciale pentru fiecare preparat în sine. Cuptorul are 6 trepte de putere, fiecare concepută pentru un anumit preparat. Are o putere de 800W, ceea ce înseamnă că se încadrează în categoria cuptoarelor puternice. Chiar dacă are o asemenea putere, cuptorul nu consumă foarte mult curent, iar ca și o comparație, pot spune că nu consumă mai mult decât un bec normal, raportat la o săptămână.

Ce funcții speciale are cuptorul FG87SST ?

Ceasul este primul care se poate adăuga la această parte de funcții. Îl setezi ușor și ai ora exactă, ori de câte ori te afli în bucătărie. Cuptorul se poate auto-curăța cu aburi, dacă selectezi programul specific pentru el. Pentru întrețienre, recomand și această funcție, dar mai recomand să îl cureți cu o lavetă moale, după câteva folosiri.

Cuptorul cu microunde încorporabil 78SST are și funcția de protecție împotriva celor mici, adică se poate bloca foarte simplu, pentru ca cei mici să îl poată ”butona”, fără probleme. După ce programul s-a terminat, vei fi alertat printr-un semnal auditiv, plăcut.

Funcția pentru decongelare și încălzire rapidă este prezentă, iar din ceea ce am văzut eu, cuptorul pare să fie foarte rapid, mai ales atunci când este pus pe decongelare. Pentru încălzirea alimentelor, cuptorul o face într-un timp record. O să te convingi singur cât de repede încălzește orice.

Cuptorul are o capacitate totală de 23 litri, spațiu în care poți găti direct pe vasul rotund sau pe tava pentru măncări crocante.

Preț cuptor cu microunde incorporabil FG87SST de la Samsung

Cel mai bun preț la acest cuptor încorporabil cu microunde este acesta. Magazinul care îl vinde la cel mai bun preț este eMAG. Aceștia au cuptorul în stoc, în varianta sigilat. Dacă vrei să il cumperi de la eMAG, ai posibilitatea de a cumpăra acest cuptor încorporabil cu microunde, împreună cu unul normal, în sistem de rate fixe. Mai poți adăuga și o plită încorporabilă ca aceasta.

Care este avantajul cel mai mare al acestui cuptor Samsung FG87SST ?

Cel mai important avantaj al acestui model, este faptul că cuptorul este foarte practic și extrem de ușor de folosit. Consumă cu mult mai puțin față de un cuptor încorporabil normal și poate fi utilizat cu succes în fiecare zi, fără probleme. Dacă nu ai timp să aștepți după cuptorul încorporabil, această soluție de cuptor încorporabil cu microunde este o alegere foarte bună, pe care o recomand cu încredere.

Este un cuptor foarte util și bun. Un ultim avantaj, este că poți avea un cuptor cu microunde încorporabil, cu o garanție de 5 ani. Trebuie doar îți înscrii modelul aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *