Review plita pe gaz Hansa BHKW61138 – in stoc la eMAG

Plitele de culoare albă sunt la mare căutare datorită faptului că au un design foarte frumos, arată bine și dau un felling de bucătărie hich-tech. Din această categorie a plitelor cu sticlă albă face parte și acest model nou de la Hansa, BHKW61138. Este un model nou apărut la eMAG, care se vinde foarte bine datorită specificațiilor pe care le are, precum și a culori albe a sticlei.

Hansa BHKW61138 review, păreri și pret

Plitele de cu sticlă de culoare albă, se potrivesc foarte bine în bucătăriile care au un pal din MDF lucios, pe diferite nuanțe. Ca și recomandare din partea mea, este să o combini cu acest pal lucios, de bună calitate. Combinația la final, te va surprinde. Pentru această plită cu sticlă albă BHKW611, poți combina un cuptor încorporabil de culoare albă, ca și acesta.

Hansa are modele de la cele mai scumpe, până la cele mai ieftine plite cu sticlă albă. Acest model din 2017, face parte din categoria mijlocie a plitelor, care are un preț foarte atractiv și accesibil pentru oricine își dorește o piesă de calitate. Plita este disponibilă la eMAG având următorul preț:

Din punctul de vedere al prețului, pot spune că acest model de plită este o alegere foarte bună, din mai multe motive. Dintre cele mai importante motive pentru care recomand această plită, avem:

1. Sticlă de calitate

Multe plite din sticlă au un anumit tip de sticlă, mai rezistent, sau mai puțin rezisistent. Aceasta, are o sticlă rezistentă la zgărieturi și lovituri; adică trebui să o neglijezi foarte tare, dacă o vrei zgăriată. Desigur dacă vei folosi diverse obiecte ascuțite excesiv, aceasta se va zgăria ca și orice alt tip de sticlă rezistentă; totuși, trebuie avută puțină atenție cu ea, deaorece până la urmă, este sticlă, nu inox.

nu trebuie să îți faci probleme din punctul de vedere al greutății pe care le vei așeaza pe ea, deoarece plita le va suporta cu succes.

2. Model nou

Este un tip de plită realizată recentă, ceea ce înseamnă că are funcții noi, sigure și durabile. Cu cât este mai nouă, cu atât plita este mai bine realizată și gândită. Plita este dotată cu arzător de tip Wok, care reduce consumul de gaz și în cealși timp, reduce consumul de timp necesare pentru a încălzi diverse preparate.

Fiecare grătar este independent, ceea ce înseamnă mai multă fiabilitate. Sub fiecare grătar, avem o zonă metalică, care protejează sticla pentru a nu se îngălbeni, datorită acțiunii căldurii excesive. Este foarte bine gândită și grătarele au o stabilitate foarte bună.

Față de alte modele, grătarele sunt stabile, masive și de o calitate foarte bună, care se va reflecta în timp; adică durabilitatea lor în timp se va observa și te vei bucura.

Desigur, curățirea acestor tipuri de grătare nu este întotdeauna o operație simplă. Uneori este necesară să folosești soluții speciale; citește acest articol pentru a vedea cum se întrețin plitele din sticlă.

3. Funcții speciale

Plita Hansa BHKW61138 are sistem de siguranță pentru gaz, aprindere electrică de la butoane și o clasă de eficiență A. Asta înseamnă siguranță la gătire, consum redus de gaz și butoane de bună calitate.

Chiar dacă unele butoane de pe plitele cu sticlă sunt de o calitate slabă, acestea de pe Hansa 61138 nu sunt la fel. Sunt acoperite cu un strat protector pentru a rezista foarte bine în timp la acțiunea căldurii excesive din apropierea arzătoarelor.

Butoanele sunt și ele un factor important în alegerea unei plite încorporabile bune, deoarece deseori acestea se topesc sau se defectează sitemul de aprindere. Din ceea ce am citit eu, pot spune că sistemul de aprindere la plitele Hansa este foarte bun și durabil.

Părerea mea despre Hansa BHKW61138

Acum câteva zile am văzut personal plita în magazinul de lângă blocul meu și pot spune că este de o calitate bună. Este o plită solidă, cântărind 15 kg, iar asta se datorează sticlei de calitate, care are o grosime de aproximativ 1cm, precum și a zonei de sub aceasta, care este din inox.

Am pus puțin mâna pe butoane și am constatat că sunt de calitate bun, plăcute șa atingere și au un sistem de aprindere silențios; probabil că nu era în priză.

Grătarele stau bine pe ea, și am observat totuși că sunt puțin cam mari la diametru, dar asta nu înseamnă că este un minus. Singurul minus ar fi că, cele două arzătoare din față, sunt puțin prea apropiate de butoanele din față: dar nu cred că vor fi afectate, deaorece au acel strat protector pe ele.

În concluzie, pot spune că pentru prețul pe care îl are această plită Hansa BHKW61138, ar merita să o cumperi. Este un model nou apărut, cu design frumos și elegant. Este fiabilă și se poate combina cu o mobilă de generație nou, și desigur cu un cuptor încorporabil alb.

Poți verifica dacă mai este la ofertă, accesând orice link de afiliere din acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *