Review la cuptorul Samsung NV70K2340RB/OL cu o capacitate de 70 litri

Cuptoarele electrice cu o capacitate de 70 litri sunt cele mai populare din categoria lor. Acesta au un spațiu suficient pentru a găti diverse sortimente de mâncare în același timp. Din categoria aceasta face parte și modelul Samsung NV70K2340RB/OL, care vine fix cu capacitatea de 70 litri. Modelul este disponibil de anul trecut pe piața din România, iar vânzările pentru el stau foarte bine. Dacă stai să cauți acum pe internet disponibilitatea cuptorului vei constata că foarte puține magazine mai au pe stoc acest model; se vinde foarte bine, fiind unul din cele mai bune cuptoare încorporabile de la Samsung.

Cum alegem un cuptor încorporabil bun marca Samsung ?

Gama de produse încorporabile Samsung nu este atât de mare, iar aici discutăm doar de câteva modele disponibile pe piața noastră. Aici intră câteva cuptoare accesibile, câteva din clasa medie și foarte puține cuptoare de top ( adică foarte scumpe). Modelul de azi, NV70K2340RB/OL  face parte din clasa medie spre bună, fiindcă este o generație nouă, cu funcții multiple și cu un design foarte frumos.

Alegerea unui cuptor ține foarte mult de ceea ce am scris mai sus. Dacă vrei un cuptor încorporabil bun de la Samsung, trebuie să alegi unul de clasa medie. Acestea au prețuri după cum ar trebuii să aibă orice cuptor încorporabil de calitate. Prețul acestui model trece ușor de 1000 și ceva Lei, care cred eu că trebuie să fie un prag ce trebuie atins pentru a cumpăra ceva de calitate.

Păreri și scurt review la cuptorul Samsung NV70K2340RB/OL

Acest model de la Samsung se remarcă prin simplitate, calitate și design deosebit. Se poate monta în orice tip de bucătărie, care adoptă un stil aparte, cu un cuptor de culoare neagră. În combinație cu alte electrocasnice Samsung, este de departe o alegere foarte bună.

Acesta are o capacitate de 70 litri pe care cei de la Samsung au gândit-o foarte bine și au ales câteva funcții speciale pentru a utiliza la maxim acest spațiu. Cuptorul are convecție aer fierbine, încălzire pe nivele și grill puternic. În tot acest spațiu poți găti simulat mai multe tipuri de mâncare, fără ca mirosul sau gustul acestora să se combine; eu am testat acest sistem de gătire a mai multor tipuri de preparate iar rezultatul a fost ca la carte; mirosurile și gusturile au rămas perfect aceleași, la fiecare preparat.

Un alt aspect important pe care îl are acest cuptor, este că are sticla cu 3 straturi; asta înseamnă că avem o sticlă rece, chiar și pe timpul utilizării lui. Sistemul de glisare la ușă este unul foarte ”smooth”, având sistem de inchidere prin două pistoane, care închid singure ușa, pe ultima zona de închidere; mai exac, ușa nu se trântește ci se închide fin.

Pentru setarea temepraturii, cuptorul are atât sistem mecanic cât și digital. De la diferite butoane poți selecta programele gata făcute pentru diferite tipruri de preparate. Și eu am un cuptor de la Samsung, asemănător cu acesta și pot să îți spun că nu îți poți da seama la început, cât de simplu este să folosești un astfel de cuptor. Dacă vrei pizza sau orice altceva, ai buton special sau program special pentru el. Mai mult, Samsung ți-a pus la cutie un manual de utilizare și cum să setezi pentru anumite preparate care sunt mai speciale și necesită mai multă atenție.

Pe partea de încălzire, pot spune că acest model este unul foarte puternic, iar aici pot da exemplu funcția grill, care în nici 3 minute poate ajunge la peste 150 de grade. Din acest punct de vedere, poți găti absolut orice, fără nici cea mai mică problemă. Poți chiar să programezi timpul de pornire al acestuia.

Cuptorul încorporabil Samsung NV70K2340RB are sistem de autocurățare catalitică, pe care o poți folosi ori de câte ori este nevoie pentru a curăța interiorul acestuia. Din acest punct de vedere, este un cuptor demn de 2017 și mai mult, prin funcțiile speciale pe care le are.

Pentru montarea cuptorului, îți recomand să citești acest articol foarte util. Dacă te gândești că acest model este pe gustul tău, eu îți recomand să îl cumperi de la magazinele de mai jos, dacă cumva îl mai prinzi pe stoc:

Dacă verifici linkurile de mai sus, ai șansa să prinzi cuptorul la ofertă bună, cu o redeucere de 10-15%, funcție de magazin și perioadă.

Părerea mea este că dacă vrei un cuptor încorporabil de bună calitate, bun, cu funcții utile și o garanție că ai un produs care va rezista foarte bine în timp, acest model de la Samsung, poate fi una din cele mai bune alegerei pe care le faci. Părerile și recomandările cumpărătorilor fac din acesa să fie o alegere foarte bună și un produs foarte popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *