Review hotă inox Heinner DCH-450X cu 3 trepte de putere

Una din cele mai accesibile hote decorative marca Heinner, este acest model DCH-450X, disponibil la noi în România prin intermediul magazinului eMAG, care afișează acum un preț excelent pentru ea. Aceasta se remarcă printr-un design industrial, fiind o hotă decorativă, simplă și elegantă. Modelul este disponibil pe piață încă de anul trecut, timp în care hota a avut foarte multe comenzi din partea cumpărătorilor online. Este un produs foarte bun, cu caracteristici de clasa medie și care are o capcitate de absorție foarte bună.

Hota Heinner DCH-450X se remarcă printr-un sigur motor puternic, capabil să evacueze 429 mc pe ora, la capacitatea maximă. Probabil unii din voi vă întrebați de ce are doar un motor, o asemenea hotă mare? ei bine, pentru un consum redus de energie și pentru ca ea să fie silențioasă. Cutia sau fabricația este din inox, care are o rezonanță mare la zgomot și la micile virbații produse de motor.

Datorită faptului că are doar un singu motor, prețul pentru această hotă decorativă este foarte bun; tot datorită acestui aspect, pt spune că este una din cele mai silențioase hote decorative pe care le poți cumpăra momentan. După cum spunea, are un sigur motor puternic, bun, care trage foarte bine aerul și debitul din specificațiile acesteia, este foarte ok.

Debitul se poate calcul făcând volumul bucătăriei, împărțit la o singură oră; astfel vei dacă hota poate scoate aerul viciat din bucătărie sau nu. Poți citi acest articol pentru mai multe detalii asupra calcului. Un avantaj al acestui tip de hotă decorativă, este suprafața mare pe care o acoperă; cu cât zona de absorție este mai mare, cu atât mai bine; de aceea și puterea de absorție la un singur motoraș, crește considerabil. Cu alte cuvinte, este bine proporționată la ceea ce poate ea.

Hota beneficează de 2 filtre de aluminiu și un tub de evacuare de 150 mm. Pentru a monta hota Heinner 450X ai nevoei de a da ceva gărui în zid sau în cel mai fericit caz, de un burlan telesopic, dacă gaura este realizată.

Avem sistem de pornire și oprire manual, cu ajutorul unor butoane. Hota are 3 trepte de viteză, fiecare putând fi accesat de la butoanele frontale. Acestea sunt de o calitate ok, par să fie rezistente și dau dovadă că au fost pozițioante cu cap. Cât despre partea de zgomot, pot spune că este silențioasă, chiar și la treapta cea mai mare. Montarea se face la o distanță de maxim 80 cm față de plită, pentru ca ea să poate face treabă. Hota mai are sistem de iluminare, care se poate actționa tot de la butoane, sau dacă aceasta este în funcțiune.

Cel mai bun preț la hota Heinner DCH-450X este la magzinul listat de mine, mai jos. Aceștia au hota sigulată, cu garanție 2 ani și cu asigurarea că ai un produs sigilat.  Mai mult, dacă verifici linkul de mai jos, poate ai șansă să o prinzi la o reducere mare !

Părerile utilizatorilor sau a cumpărătorilor, sunt foarte bune, aceștia fiind în cea mai mare parte mulțumiți de ea. Heinner a reușit să scoată pe piață această hotă bună, de care s-au bucurat zeci de clienți. Este un model reușit, care se poate combina cu orice tip de mobilă, funcționează perfect și este fabricat din materiale de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *