Review Beko OIM27201A cuptor rustic de culoare antracit

Cuptoarele rustice încorporabile se potrivesc pe orice stil de bucătărie vintage sau rustic, cum îți place să îi zici. Cuptoarele rustice de culoare antracit se potrivesc și mai bine pe mobile de bucătărie de nuanță închisă, iar asta le face să fie cele mai căutate și mai apreciate cuptoare rustice de pe piața. Acestea sunt produse într-un număr limitat, iar alegerea unuia este destul de grea, fiindcă nu mult multe magazin din țară comercializează acest tip de cuptoare. Modelul Beko OIM27201A este unul din cuptoarele încorporabile rustice de culoare antracit care este disponibil la magazinele menționate mai jos.

Prin ce se caracterizează cuptoarele rustice ?

Acestea se caracterizează printr-un design ceva mai deosebit, ce aduce vechile modele de cuptoare tradiționale, care care acum sunt și încorporabile. Odată cu această încorporare, ele se pot îmbina perfect cualte piese de bucătărie, cum ar fi un blat rustic sau un dulăpior rustic. Principalele elemente ce definesc acest tip de cuptoare sunt: indicatoarele de temperatură și ceas; butoanele rotative pentru selectarea diverselor programe și designul per total al acestora.

Cum alegem un cuptor rustic încorporabil ?

La fel ca și în cazul cuptoarelor încorporabile cu design industrial, alegerea se face aproximativ la fel ca și în acest articol. La aceste modele trebuie să avem puțină atenție mai mare, fiindcă producerea unui model rustic necesită tehnici de realizare noi, care sunt diferite de cele standard. De exemplu, trebuie să avem grijă la butoanele exterioare, care sunt fabricate cu model special, ca ele să fie rezistente și bune. Cuptoarele rustice ieftine, au destule probleme la aceste butoane, care se defectează destul de ușor. Alegerea unui cuptor rustic de calitate, este o recomandare din partea mea. Cuptorul rustic Beko OIM27201A face parte din seria de calitate, pe care poți conta, atat pe partea de butoane cat și pe partea de funcționalitate.

Păreri și review la cuptorul Beko OIM27201A

Cuptorul se remarcă printro capacitate de 71 litri, spațiu în care vei putea găti foarte multe. Cuptorul are funcții speciale pentru a putea folosi la maxim tot acest spațiu. Amintim funcția de coacere 3D, funcția de aer convențională și ventilare, care cea din urmă este foarte importantă. Din acestea și altele pe care le are cuptorul, pot spune că este un model foarte bine echipat, demn de acest an și care combină foarte bine partea rustică cu cea nouă, tehnologizată.

Pe partea de consum, cuptorul este încadrat în clasa A, ceea ce înseamnă că nu are un consum mare de energie. Recomandarea mea este să îl conectezi la o sursa de curent bună și nu cu alte electrocasnice împreună.

Din punctul de vedere al calități, care este cel mai important aspect, acest model de la Beko OIM, este unul foarte reușit. La exterior avem acest strat de vopsea antracit, de bună calitate gros și bine finisat, iar pe partea de butoane, avem butoane acoperite cu un strat de protecție lucios, pentru o durabilitate maximă. Cuptorul are acel ceas central acoperit cu o sticlă rezistentă, cu un ceas precis care indică temperatura și două butoane pentru diverse programe.

Cuptorul mai beneficează de sistemul de iluminare interioară, funcția de decongelare și are raft din inox telescopic. Acest tip de raft telescopic este foarte util, atunci cand gatești pe mai multe niveluri sau pe unul singur și trebuie să verifici starea lor din ora în oră.

Cu toate la un loc, acest model rustic, îmbină perfect designul cu partea tehnică.

Păreri despre Beko OIM27201A

Utilizatorii care au cumpărat acest cuptor rustic sunt foarte mulțumiți de el. Majoritatea sun cănici nu se așteptau ca acesta sa arate atat de bine în realitate, iar combinația de cuptor încorporabil și cuptor rusti este foarte bună. Funcționalitatea este la modul foarte bun, cuptorul avand doar cuvinte de laudă. Coace forte bine, se montează ușor și are un preț calitate foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *