Review Arctic ARSGN64121S – plita cu pret redus la eMAG

Una din cele mai căutate plite încorporabile la ora actuală pe site-ul eMAG, este acest model de la Arctic, ARSGN64121S. Plita se remarcă atât prin prețul ei accesibil dar și prin faptul că este un model nou, apreciat prin design și calitate.

Review Arctic ARSGN64121S

Cât de bune sunt plitele încorporabile Arctic?

Plitele din sticlă produse de Arctic sunt deja recunoscute ca fiind produse de bună calitate, rezistente în timp și la preț bun. Acest model despre care am decis să scriu acest review, are o sticlă neagră securizată, aprindere electrică și un arzător de tip WOK. Din punctul de vedere al acestor 3 caracterisitici, aș putea spune că este o plită demnă de anul 2017, echipată corespunzător.

Mai mult, are sistem de siguranță pentru aprindere, asta în cazul în care uiți gazul pornit sau pur și simplu are presiune scăzută; plita are sistem de oprire a gazului în câteva secunde.

Plite cu butoane laterale sau frontale?

Acest model are butoanele pe partea laterală, facilitând astfel poziționarea plitei atât în colț sau în vecinătatea unui alt electrocasnic. Avanataj sau dezavantaj din punctul de vedere al poziționării butoanelor, pe partea de funcționalitate și calitate nu există; adică sunt la fel de bune și funcționale cele laterale cât și cele frontale. Singurul aspect de care se poate ține cont la acest tip de plite, este dacă îți place poziționarea pe lateral sau nu.

Din punctul meu de vedere, aceste plite Arctic cu butoane laterale, se potrivesc bine la apartamente, unde spațiul este destul de limitat, față de cel al caselor.

Plita Arctic cu arzător Wok

Arzătoarele de tip Wok sunt foarte eficiente din toate punctele de vedere. Au un randament bun la încălzire, se întrețin la fel de ușor ca și celelalte arzătoare și sunt din ce în ce mai căutate. Dacă ar fi să aleg o plită ca și acest model ARSGN64121S de la Arctic, cu siguranță aș alege o plită încorporabilă cu arzător de tip Wok.

Chiar producătorul menționează funcția Eco Fast, care face referire strict la acest arzător de tip Wok, care reduce consumul de gaz și timpul de preparare, considerabil. Cred că orice plită din 2017, ar trebuii să fie dotată cu un arzător de tip Wok.

Cum montezi plita Arctic ARSGN64121S ?

Detalii despre montare oricărui tip de plită încorporabilă, poți găsi în acest articol scris de mine, în care am explicat toate cele ncesare pentru a fixa și monta plita în cele mai bun condiții. Atenție însă la această plita, deoaece este cu suprafață din sticlă, ceea ce înseamnă că are o greutate destul de mare, față de cele din inox, iar asta înseamnă că ai nevoie de un blat gros, pentru a susține acest model.

Plita Arctic ARSGN64121 are preț redus la eMAG

Chiar în acest moment, plita beneficează de o reducere de 25% ! Vezi prețul cu tot cu reducere aici !

Desigur, toată lumea știe că reducerile adevărate la plite încorporabile nu prea există. Însă la eMAG există o excepție! Aici vei putea găsi plite bune, ca și acest model, cu o reducere substanțială ! Dacă comanzi plita de mai sus acum, o vei putea cumpăra cu 25% reducere, iar asta se poate verifica chiar de tine, căutând pe internet cel mai mic preț la Arctic 64121S.

Păreri Arctic ARSGN6412

Din ceea ce am auzit de la vecinii mei, plita se comportă chiar bine și uneori foarte bine. Ținem cont că prețul este unul foarte bun, chiar și fără reducere. Din cei care au cumpărat aceasta plită încorporabilă Arctic, peste 85% sunt mulțumiți de ea și o recomandă.

Unii din ei o foloses cdeja de 8-9 luni și plita se comportă excelent. Pentru a întreține o plită încocporabilă și pentru a vedea ce soluții de curățare sunt bune pentru plitele cu suprafață din sticlă, te invit să citești acest articol ”cum se întrețin plitele încorporabile?”

Părerea mea despre Arctic ARSGN64121

Dacă aș tine cont de ceea ce îmi oferă acest model de plită, aș putea spune că fac o alegere foarte bună. Am arzător de tip Wok, sistem de siguranță bun, sticlă neagră, butoane de calitate și grătare fixe. Toate aceste elemente mă determină să cumpăr această plită chiar acum la reducere prin eMAG.

De ce recomand achiziționarea de la eMAG? pentru simplul motiv că au cele mai bune prețuri și au posibilitatea de retur în 30 de zile, fără probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *