Pret plita Whirlpool Origami AKT 476/NB la Flanco

Disponibilitate plita incorporabila Whirlpool Origami AKT 476/NB

Lansată anul trecut, plita Origani AKT476 este una din plitele cu un design premiat în cadrul mai multor evenimente susținute de Whirlpool. La noi în țară, plita a înregistrat vânzări bune și din acest motiv, a adunat review-uri pozitive, precum și negative. Părerea cumpărătorilor acestui model, sunt în mare parte foarte bune, fiind mulțumiți de calitatea plitei și cel mai importat, mulțumiți din punctul de vedere al prețului.

Plita este disponibilă la magazinul online Flanco, la un preț acceptabil, pentru ceea ce oferă ea. Din păcate, este sigurul magazin care mai are acest model pe stoc, restul având stocurile epuizate; s-a vândut bine acest model, începând de anul trecut, de când a fost lansat în România. Flanco comercializează acest model Origami AKT476/NB, la preț de resigilat; din anumite motve, Flanco are acest model resigilat, ceea ce înseamnă că produsul are mici zgărieturi pe suprafața din sticlă, dar care nu afectează funcționalitatea produsului. Plita fiind resigilată, prețul este și mai acceptabil! Tot de la Flanco, o poți achiziționa și în rate fixe.

Preț plita Origami AKT476/NB

După cum se poate observa, prețul la resigilată, este foarte bun. Prețul pentru un produs nou, ajunge la 1.199 Lei. Probabil, în perioada următoare, plita va ajunge în stoc, nefiind resigilată.

Scurt review la plita incorporabila Origami AKT 476/NB

După cum am menționat mai sus, plita are un design excelent, premiat la mai multe evenimente din întreaga lume. Avem o plită neagră, cu o sticlă de tip vitroceramică, ce reține căldura la exterior (nu se încălzește foarte tare), cu 3 arzătoare normale și unul de tip WOK.

Whirlpool a ales să poziționeze arzătoarele într-un mode mai special, care îi conferă plitei un statut de produs premium. Avem 2 arzătoare simple de aceeleași dimensiuni și putere, așezate pe linia din spate, apropiate și două arzătoare, unul de tip WOK și unul economic, pe linia din față, ceva mai departate.

Datorită acestei poziționări, vei putea manevra foarte ușor orice tip de tigaie sau vas care îl vei așeza pe grătarele din fontă. Grătarele au sistem de poziționate simplu și fix. Desigur, grătarele din fontă nu ocupă o suprafață foarte mare pe plită, dar sunt suficient de mari pentru a susține atât vase mari cât și mici.

cumpără plita la ofertă bună de aici

Producătorul a ales arzătorul de tip wok și cel economic pe prima linie, deoarece a dorit să protejeze împotriva temperaturii înalte, butoanele frontale.

Butoanele sunt din material plastic, termo-rezistent, de culoare argintie. Au sistem electric de aprindere, sunt ușor de manevrat și dau senzație de o calitate premium.

Arzătorul de tip Wok, are un grătare cu dimensiuni ceva mai mari față de restul, pentru a susține orice tip de vas, indiferent de mărimea acestuia. Potrivit părerilor cumpărătorilor pentru acest arăztor de tip Wok, au scris să este foarte bun, încălzește rapid și se poate întreține/curăța foarte lejer.

Alternative la Whirlpool Origami AKT

La partea de alternative, aș putea să recomand o plită încorporabilă premium, cu design nou. Am căutat pe siteul acesta și am găsit modeul Bosch POP6B6B10 – vezi reviewDacă vei citi acel review, vei putea pune în balanța proprie, ce model este mai potrivit pentru bucătăria ta și pentru buzunarul tău. Din punctul meu de vedere, aș alege plita Whirpool Origami AKT dacă s-ar afla ca și produs nou (fără resigilate), iar dacă nu, aș merge și pe Bosch POP6b6b10.

Pentru Wrilpool AKT476, aș merge doar pentru acest design ceva mai special și pentru calitatea materialelor folosite. Comanda pentru orice model o poți face accesând orice link de afiliere albastru, din acest articol. Nu uita, Flanco îți oferă posibilitatea de a cumpăra și în rate fixe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *