Plite incorporabile ieftine – pareri si recomandari

Pentru astăzi am pregătit un articol puțin mai special, unde am să includ câteva păreri și recomandări pentru plitele încorporabile. Dacă ți-ai cumpărat deja un cuptor încorporabil, trebuie să îți comanzi și o plită încorporabilă pentru a fi un pachet complet. Nu numai pentru a fi complet, ci și pentru a arăta frumos bucătăria, cu un cuptor jos și o plită frumoasă deasupra lui.

Acum însă oferta pentru plitele încorporabile este foarte mare, unele magazine vând plite la prețuri foarte bune, iar altele la prețuri foarte mari. Pentru a fi mai precis, am căutat la magazinele eMAG, Flanco și evoMAG câteva plite încorporabile accesibile, pe care aș putea să ți le recomand. Prețurile pentru ele încep undeva de la 350 Lei, ceea ce mi se pare puțin prea exagerat. Adică o plită încorporabilă să aibă un preț mai mic decât al unui blender sau a unui alt electrocasnic mic.

Din acest motiv, recomandarea mea pentru o plită încorporabilă ieftină, este alegerea unui model care are prețul de la 500 Lei în sus. Sub acest prag, plitele sunt și arată ieftin, sunt de o calitate slabă și nu vor rezista deloc bine, în timp. Știm foarte bine că acestea trebuie întreținute cu atenție și curățate aproape după fiecare utilizare; de aceea, eu recomand modelele de la 500 Lei, care încep să aibă un design puțin mai elegant, calitate mai bună și mai practice.

plite arcticCea mai bună plită încorporabilă ”ieftină” pe care o recomand eu este modelul Arctic ARSGN64120S. Acest model de la Arctic, are un design frumos, ce conține o sticlă neagră, butoane rotative amplasate pe lateral și 4 ochiuri pe diferite mărimi. Motivele pentru care recomand plita Arctic 64120S sunt:

  • sticlă neagră rezistentă; ușor de curățat
  • butoane din plastic rezistent la foc; cu aprindere la buton
  • inscripțiile sunt poziționate sub sticlă
  • grilaje de fontă precise; bine poziționate
  • sistem de siguranță pentru gaz; daca se întrerupe
  • ușor de montat
  • preț excelent

Plita încorporabilă Arctic ARSGN64120S o poți comanda de la eMAG, unde are prețul de 549 Lei; ai livrare gratuită și posibilitatea de returnare. Desigur, nu ai de ce so o returnezi, doar în cazul în care ai decupat greșit blatul de la mobila de bucătărie.

Ține minte, nu cumpăra plite încorporabile ieftine, care se încadrează sub pragul recomandat de mine. Daca ai un buget mai mare, eu recomand să alegi una mai scumpă decât acest prag. Și ultima chestie de adăugat: alege aceeași marcă ca și la cuptorul încorporabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *