Plita TEKA HF LUX 60 4GAIALCI disponibila la eMAG

TEKA este un producător deja cunoscut pe piața din România, datorită plitelor sale de calitate și cu design ceva mai desosebit. Producătorul continuă să aducă modele noi de plite încorporabile prin intermediul magazinului eMAG; de la ei, poți cumpăra ultimele modele de plite încorporabile pe gaz, de la Teka.

Preț și disponibilitate plita Teka

Plita TEKA HF LUX 60 4G AI AL CI este disponibilă acum la eMAG, la prețul de (vezi mai jos).Ea poate fi achiziționată pe culoarea negru, din sticlă de tip Cristal. Există și acest model de plită TEKA pe alb, dacă te intresează altă culoare.

vezi preț plita TEKA HF LUX 60 aici – produs sigilat

Este o plită care face parte din categoria plitelor cu suprafață din sticlă, butoane de calitate și grătare separate. Din puncutl de vedere al calității, plita se încadrează în clasa medie spre premium (cu 70% inclinație spre premium, datorită designului și caracteristicilor pe care le are)

Scurt Review la plita TEKA HF LUX 60 4GAIALCI

Acest model nouă de plită pe gaz, are 4 butoane cu aprindere electrică, poziționate frontal, pentru o folosire mult mai ușoară. butoanel sunt din material plastic, rezistent la temperaturi înalte. Acestea sunt amplasate la o distanță bună de arzătorul mare, fără să apară probleme de gen; încălzirea excesivă a butoanelor. Arzătorul mic, este amplasat chiar în spatele acestora, deci nu este nici o problemă de acest gen.

Grătarele sunt de tip individuale, ceea ce oferă plite un design mai simplu, mai elegant. Grătarele individuale au o stabilitate foarte bună, care se bazează pe rezemarea directă a arzătorului. Fiecare din ele poate fi îndepărtat și curăța rapid. Sunt din fontă, ceea ce înseamnă o calitate bună și o rezistență excelentă în timp.

Plita încorporabilă Teka este de generație 2017, ceea ce înseamnă că are sistem de siguranță în cazul stingerii flăcării, precum și siguranță la foc încet. sistem bazat pe o tehnologie nouă, care depășește sistemul 2015, pe care sunt foarte multe plite.

Ceea ce este foarte interesant la acest model, este că plita nu are ramă, ci sticla se termină odată cu plita. Plita are o lățime de 50 cm și o lungime de 58. Se poate încorpora pe orice tip de blat; iar dacă ai întrebări la cum se încorporează o plită Teka, găsești răspunsul aici.

Sunt bune plitele TEKA?

În concluzie, pot spune că plita Teka LUX604GA este un model foarte frumos, cu elemente caracteristice anului 2017, calitate excelentă și un preț pe măsură. Funcționalitatea și rezistența plitelor TEKA, în timp este foarte bună.

Majoritatea cumpărătorilor care au achiziționat o plita TEKA, sunt foarte mulțumiți de ceea ce oferă ea. Cel mai mic preț la această plită este la acest magazin, de unde îți recomand să o cumperi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *