Plita Samsung NA64H3010AS cu 38% reducere la eMAG

Dacă ești în căutarea unei perioade de reduceri la plitele încorporabile marca Samsung, te anunț că la eMAG se desfășoară campania de reduceri Samsung Blue Week, săptămână în care zeci de produse din categoria electrocasnicelor de bucătărie sunt la reduceri foarte bune. Unul din cele mai reduse electrocasnice este acest model de plită încorporabilă, Samsung NA64H3010AS.

Scurt review la plita încorporabilă la reducere, Samsung NA64H3010AS

Plita este un model foarte popular, apărut anul trecut, timp în care s-a remarcat prin designul său simplu elegant și cu linii bine definite. Este o plită încorporabilă electrică, cu gaz, având o construcție din inox de bună calitate și grătare din fontă de o grosime rezonabilă.

Aceasta este prevăzută cu 4 zone de grătare, fiere îndependente în funcie de diametru fiecărui arzător. Avem 2 arzătoare de dimensiuni medii, unul mai mic și unul foarte mic. Din acest punct de vedere, Samsung pune accentul pe pregătirea meselor în două zone, care facilitează timpul și economisește gazul, funcție de ceea ce ai nevoie. Pentru a fierba sau a încălzi vase de dimensiuni reduse, avem arzătorul mic, cu grilaj atent conturat, pentru a asigura o stabilitate bună, la orice tip de vas.

Datorită acestor grătare din fontă masive, stabilitatea oricărui tip de vas, este foarte bună. Avantajul acestor grătare din fontă, este că sunt foarte rezistente în timp și dau un aspect de lucru bine făcut, marca Samsung. Avem și funcția de oprire automată a gazului, în cazul în care se restricționează acessul la gazele naturale. Din toate punctele de vedere, plita NA64H3010AS este echipată corespunzător de anul 2017, are un design elegant și un preț foart bun.

Care este cel mai mic preț la plita Samsung NA64H3010AS

După cum spune și titlul acestui articol, plita se află la o reducere foarte bună la magazinul eMAG. Aceștia îți oferă plita la cel mai mic preț posibil de pe piață! Produsul este nou sigilat și cu o garanție de 24 luni. Mai mult ai posibilitatea de a cumpăra plita în sistem de rate, dacă bugetul tău este mic.

Atât eMAG cât și concurența, îți oferă transport gratuit la acest produs. Dacă nu ești mulțumit de acesta, ai posibilitatea de a returna produsul în 30 de zile, fără cea mai mică problemă.

Din punctul meu de vedere, este o plită cu un design foarte frumos, de calitate și cu preț excelent. Pe partea de funcționalitate, plita se comportă excelent, având sistem electric de aprindere și de siguranță. Butoanele sunt de o calitate bună, foarte bine pozitționate, pentru a nu ajunge căldura excesivă la ele.

Majoritatea cumpărătorilor, sunt foarte mulțumiți de acest model și o recomandă cu încredere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *