Plita incorporabila Samsung NA64H3040BS/OL cu design simplu

De această dată am să scriu despre o plită încorporabilă ceva mai accesibilă, deoarece acestea sunt la foarte mare căutare. Pentru azi am ales modelul Samsung NA64H3040BS/OL, model care este prezent pe piaţă încă din primele luni ale acestui an 2016. Eu am văzut personal plita NA64H la eMAG şi Altex, deci pot să îţi spun părerea mea personală despre acest model accesibil.P60118-165704

5 Ani Garanţie

Pentru început, cel mai important factor pentru care trebuie să alegi acest tip de plită încorporabilă este, Garanţia de 5 Ani oferită pe perioadă promoţională de eMAG. Asta înseamnă că trebuie să o achiziţionezi până la data de 15 iulie, pentru a beneficia de cei 5 Ani Garanţie. De ce sunt importanţi aceşti 5 ani de garanţie ? Treaba este cât se poate de simplă: dacă se întamplă ceva şi se defectează plita, magazinul de unde ai achiziţionat-o îţi va oferi service garantat la ea. Desigur, dacă nu este din vina ta. De exemplu, dacă butoanele fizice nu mai funcţionează corespunzător, acestea se pot înlocui pe garanţie; sau dacă alimentarea cu gaz face probleme, se repară rapid şi sigur.

Caracteristici şi design

De la început am observat că Samsung NA64H3040 este o plită cu design simplu. Aici intervine un grilaj din fonta cu dimensiuni reduse la partea superioară şi un suport principal din oțel inoxidabil, ce arată puţin mai industrial. Desigur, inxoul are avatajele şi dezavantajele sale. La dezavantaje pot meţiona faptul că se poate zgâria uşor, iar la avantaje pot aminti faptul că, se întreţine lejer şi arată foarte bine ca şi aspect în bucătărie; are aspect de bună calitate.P60118-165720

Plita este împărțită pe 3 zone principale, care sunt foarte bine gândite. Datorită acestor grătare atent poziționate, vei putea găti pe toate cele 4 ochiuri în același timp, dacă ai nevoie de o suprafața mare de încălzit. Fiecare din cele 3 gătare din fontă, se poate îndepărta independend una de cealaltă. Fiecare are stabilitate bună, sunt uzor de poziționat și asigură o stabilitate excelentă pentru orice tip de oală sau tigaie. Ba mai mult, un mic adaptor te va ajuta atunci când ai nevoie de a pune pe plită oale cu fund, sau chiar un ceaun. În total, toate cele 4 ochiuri au o putere de 10,1 Kw, fiind cel mai performant din clasa sa. Mai amintim la partea de grilaje, faptul că au un strat special pe care vasele de pe ele pot aluneca ușor, fără a mai fi nevoie să le ridici.

Samsung NA64H3040BS/OL beneficează de un arzător de tip Wok, care are aerisiri pentru gaz și pe interior. Restul arzătoarelor sunt de tip simplu, cu capac din fontă, ce se fixează foarte ușor.P60118-165711

Butoanele de pe acest Samsung NAH3040 sunt de tip fizice/mecanice. Fiecare este acoperit cu un strat din plastic ce imită metalul, rezistent la temperaturi înalte. Singura problemă care am semnal-o la acest model, este că, focul poate să ajung uneori la persiune maximă, foarte aproape de aceste butoane. Desigur, acesta poate fi considerat un minus. Totuși Samsung s-a gândit la acest aspect și a poziționat arzătorul cel mic, cel mai aproape de butoane. butoanele sunt rotative, iar pentru aprinderea focului, trebuie doar să le rotești și să apeși ușor pe ele; au aprinderea electrică. Am mai observat că au un design simplu, ceea ce presupune o manevrabilitate foarte bună.

Un alt aspect de care trebuie să ții seamă, este partea de indicații de pe lângă butoane. Acestea nu sunt în relief, ci sunt doar desenate ușor pe oțelul inoxidabil. Aici trebuie avut mare grijă la cum le cureți, deoarece inscripțiile pot dispărea ușor.

Ca și o mică concluzie, Samsung NA64H3040BS este o plită încoporabilă bună, cu desing simplu, multiple funcționalități care reies din construcția acesteia și cel mai important, este o plită accesibilă. Ea poate fi comandată cu 5 ani garanție de la eMAG, la prețul acesta. O poți comanda accesând orice link de afiliere din acest articol ! Mersi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *