Plita incorporabila Gorenje IT614SC cu Touch control si Inductie

Ești în căutarea unei plite cu inducție marca Gorenje ? Cauți o plită încorporabilă de bună calitate, de generație nouă și cu funcții multiple? Tocmai ai intrat la fix pe acest articol unde este scrie un scurt review și păreri pentru plita Gorenje IT614SC ! Eu am ales să scriu acest articol despre acest model, deoarece am văzut plita atât în magazine cât și la o cunoștință de a mea. Am remarcat cât de bine se combină cu mobila, cat de ușor este de folosit și ce tehnologie invoatoare are în dotare. Plita încorporabilă gorenje IT614SC este  de tip vitroceramică cu Inducție și Touch Control.  plita

Dar totuși, ce înseamnă o plită încorporabilă vitroceramică cu inducție ?

Este acel tip de plită care funcțioează pe baza inducției. Adică doar zona care intră în contact cu plita, se încălzește. Pe lângă vasul pus pe plită, vei avea o temperatură normală, similară cu cea a sticlei. Singurul avantaj pe care îl au acest tip de plite cu inducție, este că ai nevoie de vase noi în bucătărie. Adică ai nevoie de vase speciale cu inducție pentru această suprafață. Există însă seturi speciale care cuprind foarte multe vase și obiecte de bucătărie. Avantajul pe care il aduce acest tip de plită cu inducție, este că poți găti orice mult mai repede. Asta se datorează atât vaselor speciale cât și inducției, care ajunge mult mai repede la preparat.  Cu alte cuvinte, cea mai nouă tehnologie disponibilă la ora actual, o găsești pe plita Gorenje IT614SC. Gătești rapid, ușor și plita va rămâne tot timpul rece.

Touch Control

Foarte multă lume preferă butoanele fizice atunci când vine vorba de plite încorporabile. Dar vă spun din propria experiență că nu este așa. Ca și la acest model IT614, cu touch Control, setarea sau ”pornirea” zonelor se face mult mai ușor decât în cazul celor cu butoane fizice. Din start, eu consider că este un mare avantaj! Să îți spun de ce ! sunt ușor de folosit, nu se murdăresc, se curăță ușor și chiar sunt foare ușor de folosit. Ai câteva funcții speciale în plus față de cele clasice gen: Funcție Power Boost; Funcție Super Boost; All Boost. Prima funcție este special dedicată pentru suprafețe mari, gen zonele cu diametru mare.

Funcția Super Boost este dedicată pentru mai toate zonele, unde dacă dorești o încălzire mai rapidă și uniformă, o poți activa. Cea din urmă, All Boost, este perfectă pentru momentele în care sunt acoperite toate zonele de gătit, care dă un impul mai puternic pentru a ajunge la o temperatuă ridicată într-un interval de timp mai scurt.pl

Tot de pe acest Touch Control, poți seta timpul în care fiecare zonă să funcționeze. Trebuie doar să selectezi zona dorită, după care timpul în care dorești să se producă inducția. Desigur, poți porni și opri plita oricând dorești. O altă chestie importantă pe care am observat-o la această plită Gorenje IT614SC este faptul că îți îndică și după ce ai terminat de încălzit, temperatura pe fiecare zonă, astfel încăt să nu atingi suprafața cât timp este caldă. Per total, o plită inteligentă care încălzește doar zona necesară, restul fiind rece.

Plita este de tip electrică, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o sursă de electricitate lângă ea. Aici mai recomand să ai o priză cu pământare, deoarece acest tip de plite sunt destul de pretențioase la curent. La capitolul consum, plita nu necesită un consum mare de energie, limitându-se undeva la clasa A+.

Gorenje IT614SC poate fi cumpărat de la eMAG, la prețul de 1.369 Lei, cu transport gratuit. Poți accesa orice link de afiliere din aceast articol, care te va duce direct spre produs.În opinia mea, plita îți merită fiecare bănuț, deaorece are cea mai nouă tehnologie de încălzire, funcții speciale, arată foarte bine și are o sticlă rezistentă la zgărieturi și lovituri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *