Plita incorporabila Bosch POP6B6B10 la eMAG – review si opinie

Bosch este prezent pe piața din România cu o mulțime de produse pentru bucătărie, printre care se numără și această plită încorporabilă POP6B6B10. Aceasta este un model apărut anul trecut pe piața locală, timă în care s-a vâdnudt foarte bine, iar asta reiese din faptul că o mulțime de utilizatori au postat pe internet comentarii de tip review și opinii. Eu am găsit plita Bosch 6B6B10 la eMAG, magazin de la care eu o recomand să o achiziționezi și unde am găsit multe pareri despre ea.

REVIEW Bosch POP6B6B10

Trecând mai departe la partea de review, plita Bosch POP6B este de departe o plită pentru cei care știu cum să asorteze și să combine culorile în bucătărie. Plita are o culoare puțin mai deosebită, mai exact, culoarea negru. Negru este o culoare pe care o poți asorta doar în anumite condiții, iar aici se pot menționa de exemplu, alte electrocasnice de culoare neagră, roșie și chiar argintie. Spre exemplu, această plită arată bine împreună cu, cuptorul încorporabil Bosch și cu o hota Bosch.

De curând am avut ocazia să vadă în realitate această plita Bosch POP6B6B10 și am rămas cu o singură impresie, bună: arată foarte bine, este atent finisată și din punctul meu de vedere are un design minimalist, ce se poate combina cu ușurință, la orice mobilă. Este o plită practică, care uneori se poate confunda ușor cu o plită cu înducție, deoarece elementele de pe ea sunt de culoare negru și sunt destul de reduse ca dimensiuni. Cu alte cuvinte, Bosch a reușit o plită excelentă, cu elemente inteligent poziționate și aranjate, care îți va fura privirea de la prima observație.

Sticla este de un negru lucios la suprafață, cu strat de protecție special, ochiurile sunt din inox și se pot poziționa cu ușurință la fiecare ochi, iar butoanele pentru gaz, sunt și ele dintr-un material plăcut la atingere, bine construcite și par foarte rezistente. Poziționarea butoanelor pe lateral, face ca utilizarea plitei să fie foarte ușoară, chiar și atunci când sunt ocupate toate cele 4 ochiuri. Bosch a introdus și un sistem inteligent de deconctarea a gazului în caz că vei uita vreodată un buton pornit.

Datorită acestei sticle rezstente și frumos finisate, intreținerea plitei Bosch POP6B6B va fi foarte ușoară. Singurul aspect negativ al acestei plite sau singurul minus, ar fi lipsa arzătorului de tip Wok. Desigur și acest minus este discutabil, deaorece vorbim de o plită accesibilă, care la eMAG are prețul de 814 Lei. Deci pentru acest preț, luând în considerare materialele premium folosite la ea, un arzător de tip Wok ar fi deja exclus, altfel, prețul ar fi crescut cu aproximativ 100 Lei.

De ce as cumpara plita Bosch POP6B6B10 ?

Motivul pentru care eu aș achiziționa această plită încorporabilă Bosch, ține de design și de materialele bune care sunt pe ea. Plita arată excelent, iar finisajele te vor determina să o cumperi în detrimentul altor plite de același preț, dar de o calitate mai slabă.

Alternative sau comparație plita incorporabilă Bosch POP6B6B10

Câteva alternative ar fi plita încorporabilă Samsung NA64H3040BS/OL, care este deja foarte populară în rândul clienților care au ales o plită simplă și multifuncțională, dar care are un design puțin mai diferit față de aceasta.

Ca și comparație pentru Bosch POP6B6B10, aș aduce în discuție plita incorporabila Beko HISG64220S. Ambele au un preț destul de apropiat, iar ca și design și funcționalități sunt 95% la fel. Ambele au sistem de siguranță pentru gaz, grătare din inox și butoane rezistente. Personal, eu aș alege Bosch, deoarece mi se pare a fi mai ok ca și design și cred că Bosch este mai specializat pe plite, decât Beko. Rămâne însă la atitudinea ta să decizi care model este mai bun pentru tine.

Lista prețuri pentru plita Bosch POP6B6B10

După cum bine ai citit și mai sus, eu recomand să achiziționezi această plită de la eMAG, deaorece ai posibilitatea să o returnezi dacă pur și simplu nu îți place. Atenție mare, daca o cumperi din alt loc, deaorece există posibiltiatea să o cumperi ca și ”resigilată” fară să fie menționat acest lucru. La eMAG ai posibilitatea de a alege din una resigilată sau una nou la cutie; cele resigilate au căte o mică zgărietură sau un mic defect, dar perfect funcțională. Tot de la eMAG o poți cumpăra și în rate de la 108 Lei / luna, pe 6 luni.

Poți accesa orice link de afiliere din acest articol, care te va duce direct la produs. Multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *