Pareri si pret plita incorporabila TEKA HF LUX 604GA

Teka este un producător de electrocasnice pentru bucătărie recunoscut la nivel mondial. Pentru Europa, TEKA produce plite încorporabile la fabrica din Germania, ajungând și la noi în țară prin intermediul unor magazine de profil. Unul dintre acestea este magazinul eMAG, care aduce în premieră plita încoporabilă TEKA HF LUX 604GA.

Pe plan local, populația nu a auzit atât de mult de acest producător TEKA, deoarece pentru a vinde un produs de calitate, nu trebuie să îl promovezi pe diferite canale media; trebuie doar să oferi produse de cea mai bună calitate/calitate Germană, iar luma va auzi cu siguranță de ele. Pentru azi am ales plita încorporabilă HF LUX 60 4G din oferta magazinului eMAG, în ideea de a scrie un review.

Păreri plită TEKA HF LUX 60 4G AI AL CI

Am adunat mai multe păreri despre acest model, de pe mai multe site-uri de profil, unde fiecare cumprător a postat un review despre ea. Am mai auzit prin cunoștințe, că firma TEKA are produse de o calitate superioară și mai exact, cineva a cumpărat un cuptor încoporabil TEKA, despre care am auzit cuvinte bune. Cât despre plita 60 4G AL, cumpărători au menționat faptul că ea și-a meritat pe deplin banii dați.

Față de alte modele, această plită are un sistem electronic de control ce cuprinde partea de întrerupere automată, aprindere electrică și blocare de siguranță, ceea ce înseamnă că vei avea o plită foarte sigură din toate punctele de vedere. Calitatea germană a sistemelor pus în acest model, o spun de la sine.

Pe partea de calitate și materiale folosite, plita are o suprafața din sticlă rezistentă, atât la zgărieturi cât și la temperaturi înalte, de o culoare albă. Fiecare arzător este acoperit de un grătar din fontă, negru. Acestea sunt poziționate centric față de arzător, asigurând stabilitatea lor. Fiecare are piciorușe din cauciuc, pentru a nu aluneca pe suprafața din sticlă și pentru o fixare bună.

Din păcate, TEKA; nu a ales un arzător de tip Wok, dintr-un anumit motiv; a dorit să păstreze funcționalitatea și designul unei plite simple, de calitate și care îți dă acel feeling de  bine făcut”. Pentru a acuperi acest minus al plitei, TEKA a ales să integreze sistemele de siguranță, esențiale pentru o funcționare în parametrii normali.

Preț și disponibilitate plită TEKA HF LUX 604GA

Cel mai mic preț pentru TEKA HF LUX 604GA este la magazinul online eMAG. De aici, poți cumpăra plita la prețul de 1.050 Lei, fiind redus cu 24%. În rest, prețul acesteia ajunge aproape la 1.400 Lei. La restul magazinelor, plita are aproximativ același preț, diferențele fiind foarte mici.

Avantajul pe care îl ai dacă cumperi de la eMAG, este prețul redus și posibilitatea de returnare, foarte simplă. Desigur, mai amintim transportul gratuit la tine acasă, inclus în preț.

Puncte pozitive TEKA HF LUX 60 4G AI AL CI

  • calitate Germană
  • design simplu, pătruznător/ nuanțe puternice
  • sisteme de siguranță demne de 2017
  • simplitate la utilizare
  • se poate monta ușor
  • grătare din material rezistent
  • butoane premium/electrice/rotative

Puncte negative

  • culoare destul de pretențioasă
  • necesită îngrijire și atenție

Scurt review la TEKA HF LUX 604GAIALCI

Din punctul meu de vedere, plita are toate trăsăturile de produs ”made in Germany”. Are materiale premium, design frumos și funcționalități pe măsură. Chiar dacă nu ai ales până acum un produs marca TEKA, eu îți recomand să o faci cu încredere. Plita se încadrează în categoria premium a plitelor încorporabile, datorită prețului și a specificațiilor de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *