Incorporabil Bosch HBG633NB1 cu 10 functii speciale

Bosch prezintă noua gama de cuptoare încorprabile HBG, care se remarcă prin multiplele funcționalități de care beneficează, dar și prin design-ul lor nou, mai stilat și futurist. Pentru astăzi am ales să fac un scurt review la cuptoul Bosch HBG633NB1, model pe care l-am văzut recent în magazinele din oraș și care mi-a atras atenția. De la prima vedere am observat că acest cuptor nu mai face parte din clasa celor ”accesibile”, ci se ridică la un alt nivel, pe care pot să îl denumesc eu, premium. Doar din prețul acestuia știm deja că avem de a face cu un cuptor de înaltă calitate. Dacă ai un buget puțin mai serios, această gamă de încorporabile ți se adresează special. În continuare să trecem în puțin mai în detaliu și să discutăm despre acest Bosch HBG633.

Caracteristici principale

Ceea ce ”sare în evidență” la acest model superior ca și calitate, sunt caracteristile unice de care beneficează. Aici amintim faptul că vine cu 10 funcții speciale pentru gătire, este multi-funcțional, are clasă energetică A+ și în totalitate este un cuptor încorporabil prin convecție. Bosch 633 are o capacitate de 71 litri, loc în care ai suficient spațiu pentru diferite preparate. La interiorul acestuia avem 4 sertare speciale, pe care poți așeza gărtarul pentru grill, iar ultimul din ele fiind pentru tavă; acesta la rândul lui, fiind un sertar glisant.cuptore

Printre alte caracteristici pe care trebuie să le iei în considerare la alegerea unu cuptor încorporabil, amintim afișajul TFT și butoanele capacitive. Acest model elimină butoanele clasice de pe cuptoarele normale și le înlocuiește cu cele capacitive, care sunt mai ușor de folosit și desigur, nu mai rețin deloc murdăria. La partea centrală avem un display centra, de unde vei putea observa toate inforamțiile despre starea, temepratură și funcțiile alese. Cu alte cuvinte, un nou tip de afișaj, mult mai performant și destul de intuitiv.

in1

Datorită materialului din sticlă folosit pe toată suprafața acestuia, cuptorul HBG633 se încorporază perfect în mobilă, lăsând doar câțiva milimetri între sticlă și mobilă. Tot datorită culorii sale acesta se potrivește în aproape orice tip de mobilă, ieșind în evidență tot timpul. La interiorul acestuia avem o suprafață specială denumită de Bosch, EcoClean, care absoarbe foarte bine rezidurile de grăsime care se pot depunde pe interior. Datorită acestui strat protector, cuptorul devine foarte ușor de întreținut, indiferent de ce pui în el.

Funcții speciale Bosch 633NB1

La acest capitol, cuptorul are câteva aspecte principale care îl fac să fie mai special decât restul modelelor. Aici amintim funcția Convecție Aer 4D, care îți distribuie căldura la aceeași temperatură pe orice nivel, indiferent de poziția acestora. Adică vei avea aceeași temperatură sub tava principală, cât și la mijlocul cuptorului, sau la partea superioară. O chestie excelentă pusă de Bosch pe acest model, deoarece o coacere uniformă este un ”must-have” la orice cuptor încorporabil.

Pe lângă această funcție foarte bine gândită, amintim că acest cuptor are o sticlă neagră, în mai multe straturi, care înlocuiește cu succes oțelul inoxidabil. Mai mult, sticla este foarte ușor de curățat și este rezistentă la zgărieturi. Ceea ce iese în evidență din ”sticlă”, este mânerul pentru deschiderea ușii. Acesta este foarte solid, acoperit cu un material de bună calitate și este în totalitate pe culoarea grey. Mai amintim faptul că sticla de pe ușă este o sticlă rece, ceea ce însemană că nu te vei arde dacă pui mâna pe ea. Poți să lași copii să se joace liniștiți pe lângă cuptor, deoarece nu prezintă nici un pericol la ardere.

De ce să alegi cuptorul Bosch HBG633NB1 ?

La acest capitol am să mai trec în revistă câteva date tehnice despre acest model și desigur motivele principale pentru care merită să alegi acest model de cuptor Bosch. Modeul acesta are o clasă energetică A+, ceea ce înseamnă că are un consum mic de energie, chiar și atunci când este folosit la maxim. Pe lângă această clasă energetică, Bosch a mai introdus o funcție specială numită HotAir Eco, care este de departe cel mai bine optimizat aer cald care trece prin cuptor, de la Bosch. Aceșia promit o economie de 30% a energie, datorit acestui concept unic. Pe lângă această funcție specială Bosch a izolat foarte bine cuptorul și a folosit materiale care rețin căldura la interior, pentru un consum redus de energie și în același timp, pentru o coacere uniformă.

Printre altele, motivele principale pentru care eu aș alege acest model sunt: afișajul LCD și butoanele capcitive; eficiență energetică; design nou și materiale de cea mai înaltă calitate; 10 funcții de gătire; și pur și simplu că este un model cu mult mai scump față de cele clasice; preț care întotdeauna își spune cuvântul.

În poți comanda de la eMAG, la prețul de 3.199 Lei. Comanda o poți face accesând orice link de afiliere din acest articol! Eu îl recomand cu încredere și cu siguranță vei fi mulțumit de el, din toate punctele de vedere. Mulțumesc pentru atenție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *