Incorporabil Beko BIR24800BMS cu ecran LCD si pret excelent

Cuptorul încoporabil Beko BIR24800BMS este unul din cele mai apreciate cuptoare în acest moment. Totul se datorează noilor tehnologii impuse de Beko la această categorie de electrocasnice pentru bucătărie. Acest model are cel mai mare ecran LCD pe care îl poți găsi pe un cuptor încorporabil şi în acelaşi timp poate fi folosit pe post de ramă foto. Cu alte cuvinte, Beko 24800BMS este un cuptor de generaţie nou, cu funcţii multiple şi care este căutat de foarte multă lume. Cuptorul este disponibil la magazinul online eMAG, de unde poate fi achiziţionat la preţul de 1.699 Lei. Comanda o poţi face accesând orice link de afiliere din acest articol. Acum să trecem la partea de review şi pareri pentru Beko BIR24800.

Design

Beko a adoptat pentru acest cuptor încorporabil un design destul de simplu. Două panouri din sticlă perfect plane, un mâner cu un aspect metalic şi o sticlă a uşii, uşor fumurie. Cuptorul nu beneficează de nici un buton fizic, toate fiind de tip Touch. Cu acest design frumos, cuptorul se potriveşte în orice bucătărie, iar din ceea ce am văzut eu până acuma, sticla la exterior, arată cel mai bine. Datorită acestei sticle ce se întinde pe toată suprafaţa acestuia, ajungând la margini, cuptorul este total încorporabil; adică va rămâne un spaţiu foarte mic între el şi mobilă.beko

După cum spuneam mai sus, cuptorul are doar butoane de tip Touch Control. Acestea sunt foarte bune, deoarece nu necesită atenţie la întreţinere şi sunt foarte uşor de folosit; răspund foarte bine la comenzi şi nu numai. Avem 8 butoane de tip Touch, unde amintim: butonul pentru oprire; butonul pentru memorarea funcţiei; butonul pentru timer-alarmă şi butonul pentru pornire-play. Pe lângă acestea 4, avem 4 săgeţi speciale de unde poţi naviga foarte uşor prin meniul acestuia. Meniul este simplu şi intuitiv.

Funcţii Beko BIR24800BMS

De la început, ai observat că acest cuptor încorporabil Beko are un preţ destul de bun; asta poate însemna din start, foarte multe opţiuni de personalizare şi diferite funcţii speciale. Cuptorul are în memoria acestuia 13 Funcţii Speciale de coacere şi câteva funcţii sau moduri la fel de speciale. Datorită acestor funcţii şi dotări, cuptoarele de acest gen au un preţ pe măsură.

Funcţia Surf – patentată de Beko în premieră, funcţia Surf asigură o coacere omogenă şi uniformă indiferent de poziţia pe care este aşezată tava. Cu alte cuvinte, poţi coace o prăjitură atât pe tava de jos, cât şi pe cea de sus; vei avea acelaşi rezultat. Funcţia este valabilă şi pentru alte tipuri de preparate.

Funcţia 3D – o funcţie tot mai des întălnită la cuptoarele încorporabile, care asigură o temperatură uniformă şi constantă în tot volumul acestuia. Mai pe scurt, asigură distribuţia temperaturii pe cele 3 axe principale; adică 3D. Utilă pentru coacere făinoaselor.

Tehnologie Nano-Coating – din ce în ce mai întalnită această tehnologie, deoarece este foarte utilă; de ce? – pentru simplul motiv că are un strat Oleophobic la interiorul acestuia, care împiedică formarea petelor grăsime. Mai mult, tot interiorul acestuia îți dă senzația de suprafață ne-aderentă.be

Alte caracteristici

Beko BIR24800 are curățare catalitică. Informații despre ceea ce înseamnă auto-curățare catalicită, găsești în acest articol. Cuptorul mai beneficează de un sistem de închidere a ușii silențios și cu amortizor. Greutatea ușii este de 22,5 kg, ceea ce înseamnă că asigură o izolare foarte bună, față de mediul exterior. La interiorul acestuia avem o tavă adâncă telescopică, perfectă pentru prăjituri.

Ceea ce face ca acest încorporabil Beko de 72 litri să fie și mai special, este faptul că are un port USB. Cu ajutorul acestuia, poți conecta orice dispozitiv la el, dacă dorești ca acesta să afișeze o poză pe ecranul LCD. Categoric, nu poți asculta muzică pe el. O altă chestie bună și utilă pe care am văzut-o la acest cuptor, iluminatul interior cu halogen; chiar și atunci când dorești să deschizi ușa, becul se aprinde automat.

Puncte pozitive

  • funcții speciale, programe speciale
  • program pizza
  • ecran LCD mare
  • clasa energetică A
  • design excelent
  • 5 Ani Garanție

Puncte negtive nu prea există pentru acest model; cel puțin eu nu am găsit nimic la el ca fiind negativ. În concluzie, cuptorul Beko BIR24800BMS are tot ce trebuie pentru a putea fi numit un cuptor încorporabil de calitate, nou și care arată foarte bine. Dacă dorești să ai 5 Ani Garanție la el, îți recomand să îl comanzi acum de la eMAG. Comanda o poți face accesând orice link de afiliere din acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *