Gorenje Ora Ito GHS64-ORA-W la eMAG – parere personala si review

Gorenje Ora Ito GHS64-ORA-W este noul model de plită încoporabilă de la Gorenje care se remarcă printr-un design ceva mai deosebit față de ceea ce au plitele actuale. Plita a fost lansat acum câteva luni, timp în care eu am remarcat-o în marile magazine de profil prin care am trecut. Am văzut stand special pentru acest tip de plită încorporabilă albă, care se îmbina excelent cu mobilierul de bucătărie, special ales. Desigur, sub plită, aveam și cuptorul încorporabil care face parte din această serie ”white”; ambele la un loc, arată pur și simplu superb. Am să scriu un review și pentru cuptorul Gorenje Ora-ITO White, foarte curând. Momentan, cuptorul pe culoarea alb, nu prea este de găsit la magazinele online.

Plita Ora ITO GHS64W este disponibilă la eMAG, unde are prețul de 1.252 Lei. Ea beneficează de transport gratuit la tine acasă și are o garanție de 24 luni. De ce recomand plitele încorporabile de la eMAG?

Dintr-un simplu motiv: ai posibilitatea de a returna produsul în maxim 30 de zile, de la primirea lui. Mai multe detalii despre returnare poți găsi la ei pe site. În continuare să trecem la partea de review la Gorenje Ora ITO 64 GHSW.P60717-182330

Design ORA ITO

 Plita concepută de Gorenje, Ita ORA are un design aparte. Acesta indică simplitatea, siguranța și posibilitatea de a combina plita cu orice tip de mobilă; ori că vrei să iasă în evidență, ori că vrei să fie aproape invizibilă. Gorenje a făcut o treabă foarte bună cu acest model la partea de design; arată de-a dreptul premium și parcă puțin desprinsă din viitoarele modele ce vor domina piața. Aici mă refer la faptul că acestea ar trebuii să adopte deja alte culor și alte tipuri de design, ca și în cazul acestei plite.

Observăm o sticlă lucioasă și rezistentă pe toată suprafața plitei, 4 arzătoare acoperite de un disc din fontă pentru a proteja sticla de temperaturi și 4 grilaje tot din fontă, de aceleași dimensiuni, pentru o stabilitate ridicată tuturor tipurilor de vase. O combianție simplă, care se remarcă cu un negru ce iese în evidență și un alb pur, care este greu de observat pe un blat de culoare albă.

Pe partea de lateral dreapta, avem 4 butoane mecanice. Acestea nu sunt chiar atât de albe ca și plita, pentru o mai bună vizibilitate. Sunt acoperite cu un strat de vopsea protectoare, pentru temperaturi înalte. Ele sunt poziționate astfel încât flacăra să nu le afecteze aproape deloc. Avem inscripții pentru fiecare buton în parte, vizibile foarte bine. Aprinderea este de tip electrică și se face foarte ușor.P60717-182337

Mai amintim faptul că, grilajele din fontă de pe această plită Gorenje ITO ORA64 se pot îndepărta foarte ușor. Acestea au ca suport un mic cauciuc și o mică zonă de fixare pe fiecare ochi în parte. Construcție excelentă, fixe și solide.

Caracteristici Ora Ito GHS64-ORA-W

Chiar și la acest capitol, plita Gorenje nu impresionează prin chestii aiurea. Aici amintim siguranța pentru gaz, aprindere electrică și din păcate făr arzător de tip Wok. După parerea mea, arzătorul Wok nici nu prea avea ce să caute pe această plită, deoarece păarea mai complicată; culoarea alb și simplitatea sunt două elemente definitorii pentru plita Ora Ito. P60717-182343

La partea de alimentare cu gaz, plita beneficează de duză specială pentru conectarea la rețeaua de gaze naturale. Pentru a încopora plita, ai nevoie de un blat gros, care să aibă minim grosimea de 6 mm, și o lungime de cel puțin 65 cm. Datorită faptului că este o plită grea, ea nu necesită lipirea pe blat; se fixează cu atenție în blat și cam atât. Recomand ca conexiunea la gaz să se facă doar de un specialist în domeniu. Mai ai nevoie de o priză în apropiere, pentru aprinderea electrică.

Concluzie: dacă cauți o plită puțin mai specială, simplă și cu un design frumos, Ora ITO GHS64 poate fi alegerea perfectă pentru bucătăria ta. Aici mai adaug cuptorul ORa Ito pe culoarea alb; cu aceste două încoporabile vei da un aer proaspăt bucătăriei tale și un plus de încredere la capitolul curățenie. O poți comanda folosind orice link de afiliere din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *