Electrolux EGH6343BOX din Inox – pret bun la eMAG

Una din cele mai populare plite încorporabile de la Electrolux, este acest model cu un nume puțin mai ciudat; mai bine zis, are doar cifre. Modelul EGH6343BOX a înregistrat peste 200 de comenzi de când a apărut pe piață și a reușit să satisfacă nevoile cumprătorului de rând, care a dat o sumă medie de bani pe ea.

Plita face parte din categoria încorporabilelor accesibile, datorită prețului ei. Acest model de la Electrolux, mai face parte din categoria plitelor pe gaz, electrice și fabricate din inox. Atunci când spun că este fabricată din inox, mă refer doar la suprafața principală, ce se găsește în față și sub grătare.

Review plită pe gaz Electrolux EGH6343BOX

Fiind vorba despre o plită din inox, prețul acesteia se diferențiază puțin față de cele din sticlă. Plitele din inox sunt ceva mai accesibile, dar care necesită un pic de atenție desebită. Din experiență proprie, pot să îți spun că se pot lovi destul de ușor, nemaiputând repara zona respectivă; este suficient să o lovești cu un metal ascuțit și vei lăsa o urmă frumoasă pe ea. Din ceea ce am văzut în magazine, inoxul de pe plita 6343EGH este de o grosime medie spre subțire; pare să fie rezistent la lovituri mici, însă trebuie avut grijă. Nici un tip de inox, nu va rezista la lovituri cu metale ascuțite; garantat, poate să fie cât de gros.

Grătarele pară sunt și ele ceva mai subțiri decât în cazul altor plite Electrolux, la același preț. Desigur, acest model EGH6343 compensează pe altă parte și anume prin suprafața mare pe care o acoperă grătarele. Acestea sunt fabricate din fontă subțire, ușoară, facilitând astfel manevrabilitatea lor. Pentru prețul ei, pe lângă suprafața mare a grătarelor, plita are și un arzător de tip WOK. Nu mai trebuie să intru în detaliu, deoarece știm deja ce beneficii are acest arzător de tip Wok.

Designul acestui model este unu simplist, minimalist și se poate combina cu orice tip de mobilă. Butoanele sunt pozițioane pe partea dreaptă – față, pentru a ajunge ușor la ele. Arzătorul de tip Wok are zona grătarelor puțin mărită, asigurând astfel un plus de stabilitate; nu numai stabilitate ci și posibilitatea de a pune vase de dimensiuni mici pe acesta.

Plita are 4 arzătoare pe gaz, fiecare având puterea specifică lui; cu excepția celor două din spate, care au aceeași putere și anume 2kW. Arzătorul de tip Wok are o putere de 4kW suficientă pentru a reduce considerabil timpul de preparare. Cel mic, este perfect pentru vase mici, asigurând o putere de 1kW.

După cum am menționat mai sus, grătarele acoperă o suprafață mare; datorită acesteia, Electrolux a gândit sistemul de maximă siguranță pentru a evita răsturnarea vaselor fierbinți în timpul utilizării.

Butoanele au sistem de aprirndere electric, sunt plăcute la atingere și au un design simplu, rotund. sunt din materal plastic, acoperit cu un finisaj ce protejează împotriva căldurii și a degradării în timp a suprafeței acestora.

Cum se montează plita Electrolux EGH6343BOX ?

După ce ai achiziționat blatul de bucătărie, vei lua dimensiunile interioare ale plitei, care sunt mai mici decât cele din descrierea produslui și vei decupa frumos blatul. După ce ai decupat și probezi plita pentru a vedea dacă este stabilă și se potrivește, o vei conecta la rețeaua de gaz, iar în ultima fază o conectezi la rețeaua electrică.

Înainte de a fixa plita definitiv, o probezi pentru a vedea dacă funcționează în parametrii normali. Pentru fixarea în blat a plitei, îți recomand un silicon bun, de la Moment.

Preț plită EGH6343BOX

Din ceea ce am văzut în marile magazine, prețul acestei model diferă de la un magazin la altul. Recomandarea mea este să o cumperi online de la eMAG, fiindcă aici are cel mai mic preț. La restul magazinelor online, prețul este cu 200 Lei mai mare.

Spre exemplu, la alt magazin pe care eu îl recomand să cumperi această plită, este:

Păreri de la utilizatori pentru Electrolux 6343BOX

Din ceea ce am citit pe internet, utilizatorii au postat review-uri pozitive pentru acest model, cu excepția unuia care nu a avut grijă de ea și a folosit-o în condiții nefavorabile, rezultând astfel, deteriorarea inoxului.

Peste 200 de persoane au achiziționat această plită și toți spun că sunt foarte mulțumiți de ea. Pentru cei 599 Lei din oferta eMAG, cred că și tu vei fi mulțumit de ea. Există multe alte plite care au același preț cu aceasta, dar care nu se ridică la standardele oferite de modelul 6343.

Există un singur produs resigilat la Flanco, care are prețul la fel ca și cel nou. Eu îți recomand eMAG, deoarece ai livrare gratuita, produs nou și posibilitatea de a cumpra în rate. Mai mult, dacă o cumperi acum de la ei, ai garanție 5 ani !

Merită să cumperi plita aceasta ?

Părerea mea este că ar merita să o cumperi, datorită acestui preț bun de la EMAG. Normal, dacă ar fi să ne orientăm după prețul normal al acestui model, putem deduce că ea face parte din categoria medie spre bună, pentru care nu mai intră în discuție dacă merită sau nu.

Pentru cei 5 ani garanție, pe care producătorul garanșează, eu zic că plita Electrolux 6343 îți merită bănuții. Probabil vei găsi alt model de la Electrolux, la aceeași bani, dar care nu are 5 ani garanție. Uneori, garanția spune multe despre o plită încorporabilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *