Cuptorul Hansa UNIQ BOES699910 disponibil la eMAG

Incorporabil UNIQ BOES699910 la eMAG

După cum bine am așteptat o schimbare în categorie cuptoare încorporabile, iată că a venit și acest moment. Începând de azi, cuptorul încorporabil Hansa UNIQ BOES699910, este disponibil la eMAG, la un preț destul de piperat, special pentru persoanele care își doresc un cuptor încorporabil Smart. Acesta este unul din primele modele de cuptoare care au încorporabil Wi-Fi și Bluethoot, special pentru a putea fi acționat de la distanță sau direct de pe telefonul mobil. Mergând și mai departe, acesta ar putea fi unul din cuptoarele încorporabile care s-ar putea conecta la un sistem Smart Home sau pur și simplu la un Home Assistant, gen Google Home.

Hansa UNIQ BOES699910 – un cuptor încorporabil Smart

Hansa intră pe piața de electrocasnice Smart nu numai cu acest cuptor UNIQ BOES699910, ci și cu alte electrocasnice mai mici și mai mari. Pe viitor, speră să integreze sau să aducă un sistem propriu, care va face legătura între toate electrocanicele Hansa, din bucătăria ta proprie. Sunt bine, nu ? Da, este o chestie care urmează să se întample, doar că va dura ceva timp, până când fiecare din noi vom aveam în bucătărie un astfel de cuptor sau orice altă piesă Smart.

Despre Hansa UNIQ BOES699910 și pareri

Cuptorul Hansa Uniq aduce câteva elemente noi în materie de funcționalități și elemente speciale. Prima chestie care mi-a atras atenția este că acesta are un ecran digital color, pe care vei putea urmări diferite notificări și informații; printre ele se află și vremea. Mi se pare o chestie foarte faină, atunci când stai prin bucătărie și poți afla vreme de la cuptorul tău, fără să te mai uiți la TV sau pe smartphone; desigur, o să adori această notificare, deoarece cuptorul are câteva animații, prin care îți arată starea vremii.

O altă chestie mișto, estă că totul este de tip Touch; mai exact, ecranul. desigur, cuptorul nu are sistemul de operare Android, ci unul propriu, dar care arată și funcționează excelent. Pe viitor, vom aveam cu siguranță cuptoare cu sistem de operare Android.

Pe partea de design, cuptorul arată superb. La partea frontală are o sticlă mată, neagră cu un mâner elegant, ce aduce o ușoară culoare roșie, la partea ei superioară. Pur și simplu, arată foarte bine și îți dă senzația că ai un cuptor din toate punctele de vedere, premium. Reținem că sticla, este de tip Cool Front, ceea ce înseamncă că este rece chiar și la cea mai ridicată temperatură de la interior.

Funcții speciale Hansa BOES699910

La acest capitol, cuptorul excelează.  La prețul său, piperat, Hansa, aduce o grămadă de funcționalități, numai bune pentru a te juca cu ele. Cuptorul are 104 programe presetate si 10 funcții speciale. Amintim doar câteva din funcțiile speciale și anume: noul sistem de autocurățare Aqualytic System, i Light Space și încălzire superioasă și inferioară, după propriul gust. În cele 104 programre nu intrăm, deoarece ele sunt deja pregătite în ajutorul tău, pentru a deveni un bucătar iscusit.

Cea mai importantă schimbare pe care o aduce acest mode, este la capitolul încălzire. Acest model , este printre primele cuptoare încorporabile cu aburi, disponibile în românia. Cuptorul cu aburi are deja o mulțime de aspecte noi și pareri pozitive din partea consumatorilor, deoarece este un nou mod de a găti.

Preț Hansa UNIQ BOES699910

Acest model este momentan disponibil la puține magazin din țară, deoarece este un model nou. Din ceea ce am găsit pe internet, doar eMAG are acest model pe stoc, la prețul de  5.899 Lei. Stocul pentru acest model este destul de limitat, deoarece au fost aduse doar câteva modele. Pe viitor, vor apărea la eMAG și modele de cuptoare încorporabile Smart cu wi-Fi, la prețuri mai accesibile, dar toate la timpul lor. Datorită acestui preț, cuptorul este mai puțin căutat, de aici și numărul limitat de bucăți disponbile pe stoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *