Cuptorul Beko BVRS35500XMS este disponibil la eMAG – review și pareri

Atunci când trebuie să alegi un cuptor încorporabil trebuie să ai în vedere următoarea recomandare din partea mea: verifică dacă cuptorul este un model vechi sau nou. Dacă cumperi un model vechi, este posibil ca acesta să fie un produs mai de proastă calitate și care nu s-a vândut deloc bine, sau stocurile pentru el au fost foarte mari. Ca și recomandare din partea mea, dacă vrei un cuptor încorporabil de generație nouă, îți recomand cuptorul Beko BVRS35500, model care a apărut anul acesta, 2016.

Cuptorul este disponibil în premieră la eMAG în varianta 71 litri sau la Flanco în varianta 80 litri. Dacă ești în căutarea unui cuptor încorporabil Beko, generație nouă, acest model poate fi unul din cele mai bune modele pentru tine. Chiar dacă este un model nou, prețul acestuia nu este foarte mare, în raport cu dotările și funcțiile pe care le are. În continuare, să trecem în revistă ce are acest cuptor de generație 2016, de la Beko.

beko

Beko 35500XMS face parte din categoria cuptoarelor încorporabile electrice; adică nu necesită o conexiune la gazul natural, ci doar o conexiune la electricitate. Pentru punerea lui în funcțiune, eu recomand o priză cu pământare, deoarece acestea au nevoie de putere și ar fi păcat să apaăr un scurt electric care îl poate arde. după cum spunea mai sus, are o capacitate de 71 litri.

La interior avem 4 nivele de sertare, care cuprind un grilaj din inox pentru grill și o tavă emailată pentru gătirea prăjiturilor sau orice altceva. Tava este fixată pe un sistem de culisare, silențios și util.  tot la interiorul acestuia, cuptorul este echipat cu un ventilator rezistent la temperaturi ridicate, care asigură un aer fierbinte în tot volumul acestuia; perfect pentru o coacere uniformă și nu numai.

Tehnologie patentată Surf

Incorporabilul Beko BVRS35500 este primul cuptor care are tehnologia Surf. În ce constă aceasta? Nu este ceva iețit din comun, doar că Beko a găsit o soluție prin care temperatura la interiorul acestuia să fie distribuită uniform prin pereții interiori, crescând performanța la gătire. Cu alte cuvinte, indiferent de poziția pe care pui tava, vei avea o coacere perfect uniformă.

Tehnologie 3D

Asigură o distribuire pe fiecare nivel al temperaturi, astfel încât orice preparat poziționat sus, nu poate prinde mirosul de la cel de jos. cu alte cuvinte, aerul card circulă special doar pe un anumit nivel. Această tehnologie 3D de gătire nu este disponibilă pe multe cuptoare, ceea ce fac ca acest model să fie puțin mai special. Tot la interiorul acestuia, avem funcția Booster, care duce cuptorul la o anumită temperatură foarte rapid, scrutând astfel timpul în care trebuie să ajungă cuptorul pentru un anumit tip de preparat. Adică nu mai lași cuptorul 30 de minute la încălzit pentru a pune prăjitura, ci îl pui pe funcția Booster și se încalzește în 15 minute. Desigur, aceasta presupune un consum ceva mai mare de energie, dar nu exagerat.

Nano-Coating

Probabil singura funcție de care nu prea ai auzit la cuptoarele încorporabile. Ei bine, combinația de nano-coating ne duce cu gândul la ceva ce nu poate fi murdărit. Beko 35500 este echipat cu Nano-Coating, ceea ce înseamnă o suprafața interioară foarte uțor de curățat, datorită stratului de nano-coating de care dispune la interior. De asemenea, sticla aproape că nu reține grăsimile la interior. Pe lângă această funcție specială, cuptorul Beko are modul de auto-curățare catalitică, despre care cred că știm ce înseamnă; dacă nu șții ce înseamnă curățarea catalitică, îți recomand să citești acest articol.

Cuptorul încorporabil Beko BVRS are în dotare o ușă cu sistem de glisare cu amortizare, o tavă adâncă de copt, raftul telescopic pe care l-am menționat mai sus și desigur, 12 Funcții Speciale pentru diferite tipuri de alimente.

La exteriorul acestuia, avem un afișaj de tip Touch, cu un mic display central și butoane pe lateral, care sunt și ele cu Touch. Pe micul ecran, cuptorul afișeză timpul, timpul rămas, temperatura și funcția selectată.  Ca și design, cuptorul arată foarte bine în realitate, cu un panou din sticlă la partea de sus, mâner solid din plastic cu un strat ce imită inoxul și o sticlă fumurie pe ușă. Mai amintim  iluminatul interior, perfect pentru a vedea starea preparatelor și funcția specială pentru Pizza.

În concluzie, Beko BVRS35500XMS este de-a dreptul un cuptor de generație nouă, care poate fi controlat doar printr-o atingere, are o mulțime de funcții speciale și cel mai important, are un preț care nu îți golește portofelul.

În varianta 71 litri la eMAG, cuptorul costă 1.599 Lei (prinde oferta aici), iar în varinata 80 litri costă 2.449 Lei. Cel de 80 litri are 5 ani Garanție. Îl poți comanda folosind orice link de afiliere din acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *