Cuptor retro Gorenje BO53CLI cu racire dinamica la review

Tot mai multe cuptoare încorporabile iau cu aslt piața locală, printre care se numără și modelul retro, Gorenje BO53CLI. Față de restul modelelor care sunt de tipul cuptoarelor încoporabile rustice, acest model pune accent pe partea retro, ceea ce înseană că are un design inspirat din cuptoarele din perioada de acum 15 ani sau chiar mai mult. Are inspirație din primele modele de cuptoare electrice fie ele încorporabile sau nu, care au apărut în partea de vest a țării, cu mult timp înainte ca acestea să ajungă la noi pe teritoriu.

Review și pareri cuptor Gorenje BO53CLI

Datorită acestui aspect retro, pot spune că acestea au fost gândite să reziste foarte mult timp, datorită acestui tip de construcție; ținem bine minte, fiecare din noi, că electrocasnicele ce se făceau mai demult, erau mai rezistente și mai bune. Aceeași chestie a făcut și Gorenje cu acest model BO53CLI, disponibil de pe la mijlocul acestui an în țară.

Cuptorul retro Gorenje BO53CLI se remarcă prin faptul că este de tip electric, are o clasă de eficiență A și funcții Grill. Din aceste perspective, trebuie să ai în considerare faptul că aceste au un consum pe care nu trebuie să îl neglijezi, dar care se va vedea cât de bun este, la rezultatul preparatelor pe care le gătește; adică este puternic sau consumă normal, dar face treabă bună.

Pe lângă aceste aspecte, acest model retro de cuptor încoporabil, are sistemul de curățare AquaClean, care dn punctul meu de vedere este cel mai normal și cel mai bun sistem de curățare la cuptoarele electrice. trebuie doar să așezi o tavă cu apă în mijlocul acestuia, pornești cuptorul pe programul respectiv și aburul de apă pătrunde rapid în toată murdăria din el, după care se va scurge totul în zona centrală din cuptor; are sistem de adunare a acestor reziduri care vor curge după program; sau dacă vrei să cureți mai bine cuptorul, poți citi acest articol.

Un alt aspect foarte importnant pe care îl are acest model de la gorenje, este faptul că are ușă de tip rece; adică oricât de cald va fi la interiorul acestuia, ușa va rămâne la o temperatură care nu te va frige la mână; este foarte utilă dacă ai copii mici în casa și cel mai probabil se vor juca și în bucătărie.

Cuptorul are o capacitate mărită față de alte modele, deci este vorba de un cuptor cu o capacitate de peste 70 litri, spațiu în care poți găti foarte multe, pe diferite niveluri. Mai amintim funcția de ventilator și încălzire convecțională. La acest capitol cuptorul nu stă chiar atât de bine și nu vine echipat cu o multitudine de funcții speciale, ci pune accent pe calitate și funcționalitate; adică este calitativ și face treabă bună de tot.

Am avut ocazia să văd acest cuptor la un magazin și pot spune că este foarte bun, mai ales stratul de culoare de pe el și construcția în sine. Cred că este cel mai bine clădit cuptor de acest gen, respectiv cuptor retro încorporabil.

Preț cuptor retro Gorenje BO53CLI

Toată lumea știe să aleagă un cuptor încoporabil bun; ei bine, știi și tu faptul că dacă un cuptoare un preț mare, este bun. Aceeași chestie este valabilă și la acest model care ajunge la un preț destul de mărișor la următorul magazin:

Calitatea și funcționalitatea se va reflecta în acest preț și poți să îți dai seama dintr-o singură privire că este un cuptor bine raportat la preț și calitate. eMAG are cel mai mic preț la cuptorul Gorenje BO53CLI, iar pentru a te convinge, poți accesa linkul de mai sus.

Mai mult, dacă alegi eMAG ai garanție 5 ani !

Dacă ar fi să recomand acest cuptor retro, aș face-o în orice moment, pentru că știu că este un produs de o calitate bună, adevărată și pe care merită să dai banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *