Cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XK – pret si pareri

Alegerea unui cuptor încoporabil marca Zanussi este o chestiue destul de simplă, deoarece acest producator  are produse de o calitate bună cu care și-a format o reputație bună pe piața electrocasnicelor mari. Unul din cele mai accesibile și mai bune cuptoare încorporabile este modelul Zanussi ZOC25601XK, acest fiind disponibil la majoritatea magazinlelor online din țară. Fiecare magazin oferă un preț diferit pentru acest cuptor, iar eu fiind pus în situația de a cumpăra acest cuptor pentru o cunoștiință de a mea, am făcut puțină căutare pe net despre prețul acestuia și l-am găsit:

Poți să te convingi sigur de veridicitatea aceste afirmații, accesând linkul respectiv, care te va duce direct spre produsul din cauza. Trecând mai departe, am să îți spun și de ce am ales acest cuptor și care au fost punctele principale care m-au atras.

Review cuptor Zanussi ZOC25601XK

Am ales model fiindcă persoana care îl dorea, avea în bucătărie mai multe electrocasnice de la acest producător și dorea ca și acest cuptor să fie de la Zanussi. Nimic special despre această alagere; totuși cred că fiecare din noi am proceda la fel daca am avea un brand preferat în care să avem încredere.

Punctele principale pentru care am ales acest model de la Zanussi ZOC25601 este simplitatea pus în conlucrare cu funcționalitatea. La exteriorul acestuia, cuptorul are două butoane rotative de la care poți selectra rapid și ușor orice program sau temperatură dorită. Central avem un ecran LCD cu afișaj, care ne indică ora și programul selectat precum și 3 butoane fine, mici și tactile. Aceste butoane sunt de o calitate ok și oferă un feedback ok; cred că se putea ceva mai bine, dar este ok pentru început; sunt curios cum au să se comportte în timp. În rest, cuptorul are o calitate foarte bună, cu finisaje elegant și frumos. Din punctul de vedere al construcției i-aș acorda o notă de 8,5/10.

Pe partea de funcții, l-am ales pentru că are autocurățare catalitică, convecție, grill și ventilator. Cu aceste 3 chestii vei putea găti aproape orice tip de preparat. Cu toate la un loc, pot spune că este un cuptor bine echipat, demn de 2018 chiar și la acest preț. Important este ceea ce poate să facă cuptorul cu aceste 3 funcții și nu câte are la număr. Din ceea ce am citit pe net, pot spune că coace bine și poți pregăti orice tip de preparat în el, fără probleme.

Interiorul este spațios, acesta având o capacitate de 57 litri, spațiu în care poți introduce în el câteva tăvi cu diferite preparate. Acesta are în dotare 2 tăvi și un grill, neavând acel sistem de glisare pe un singur nivel. Totuși, este un spațiu suficient de mare pentru a găti rapid și de calitate. Dacă dorești să gătești pe două nivele, acest cuptor are și această funcție cu încălzire pe nivele; o chestie foarte utilă, atunci când nu dorești amestecarea gusturilor în cuptor.

Un ultim aspect de care am ținut cont la alegerea acestui cuptor încorporabil, Zanussi ZOC25601XK, este prețul acestuia. Eu l-am prins cu o reducere de 27% la momentul în care am scris acest articol. Magazinul este acesta ( poți comanda aici).

Pentru acest preț accesibil, celelalte modele cădea din anumite motive, fie ca avea minusuri fie care nu erau plăcute pe partea de design. Mai pot să îți spun că acest cuptor se montează foarte ușor și rapid, dacă respecți acest ghid de montare.

În concluzie, eu îți recomand acest cuptor de calitate de la Zanussi, daca îl vei mai gaăsi la oferta aceasta. Daca mai este redus, eu îți spun că poți să contezi pe el și să îl cumperi liniștiti daca și tu îți dorești un cuptor marca Zanussi. Poți accesa orice link din acest articol, pentru comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *