Cuptor incorporabil Bosch HBN532E5 Review

Pentru astăzi am pregătit un review la cuptorul încorporabil Bosch HBN532E5. Am decis să scriu despre acest mode, deaorece prietenul meu care acum câteva zile a achiziționat un frigider Side by Side de la Beko, și-a cumpărat azi cuptorul Bosch 532E5. Chiar azi am trecut pe la el și am aruncat o privire asupra acestui aparat pentru bucătărie, frumos și elegant. Desigur i-am făcut și câteva poze pe care le poți vedea mai jos, poze care sunt mai în detaliu decât cele afișate pe site-urile care vând acest cuptor. Pentru început trecem în revistă principalele caracteristici despre design, calitate și materiale.P60609-193510

Materiale, Design, Calitate Bosch HBN532

Încă de la început am observat faptul că Bosch a ales doar materiale de calitate pentru acest încorporabil. Partea de sus este acoperită de o suprafața din inox, cu un model de finisaj frumos și care este plăcut la atingere. Partea de jos este în totalitate acoperită de o sticlă fumurie, care îi dă un aspect de produs premium și care arată foarte bine din orice unghi. PE sticlă este instalat mânerul, care este produs dintr-o combinație de plastic și metal, foarte rigid, care se combină perfect la culoare cu partea de sus. Sticla de pe ușă se întinde până pe marginea cuptorului, ceea ce înseamnă că după încorporare nu va exista nici un spațiu între sticlă și mobilă. Totodată, sticla se îmbină perfect cu zona de inox. Am observat însă că sticla și inoxul rețin ușor amprentele, care se pot vedea doar dacă le privești doar dintr-un anumit unghi.

Butoane și afișaj LCD

Bosch HBN 532E5 are partea de 5 butoane ce înconjoară ecranul LCD. Lângă acestea, avem două butoane rotative plasate simetric față de ecran. Acestea două sunt din plastic și au două poziți principale. Dacă vrei să rotești de ele, trebuie să apeși ușor pe ele pentru a ieși la exterior, după care le poți împinge la loc. Cu alte cuvinte, butoanele nu ies în exterior atât de mult ca și la incorporabilele clasice, ci se pliează în interiorul acestuia. Celelalte 5 butoane, au un feedback bun, sunt ușor de apăsat și par a fi de bună calitate. Functiile de care dispun aceste butoane sunt: blocare, timer, ajustare temperatură plus și minus și alarmă. Desigur, inscripțiile de pe ele sunt puțin în relieful butonului, ceea ce ar însemna o bună vizibilitate în timp, după nenumărate apăsări.

În modul stand-by, ecranul LCD îți afișează ora și cam atât. În timpul funcționări vei primi informații despre temperatură, timpul rămas și starea acestuia. De la butonul rotativ poți alege temperatura între 50 grade și 250 grade.

Ușă și interior HBN 325E

După cum spuneam, ușa acestuia este în totalitate din sticlă. Sticlă groasă și fumurie. La interiorul acestuia avem un bec pentru o mai bună vizibilitate și un ventilator pentru distribuția căldurii în anumite moduri. Ușa este solidă, groasă și are un mecanism silențiode deschidere. Are închidere ușoară, fără să se trântească.

Capacitatea acestui cuptor este de 67 litri, loc în care ai parte de 3 nivele, unde poți pune grătarul de tip grill sau tava specială cu care vine acest cuptor. Tava are un sistem de glisare bun și silențios. Tot interiorul acestuia este acoperit cu un start protector, pentru o curățare rapidă și ușoară. Se zice, auto-curățare catalitică. Mai amintm că acest model Bosch este un cuptor încorporabil prin convecție, puțin superior pentru ceea ce oferă cuptoarele sub 1.000 Lei.

Per total, este un cuptor de generație nouă, cu un design elegant și multiple funcții pentru o abordare simplificată și foarte utilă. Printre cele mai importante funcții ale acestui cuptor enumerăm:

  • 8 funcții speciale de preparare
  • încălzire rapidă
  • funcție decongelare rapidă
  • blocare acces copii
  • trepte speciale pentru pizza
  • Gătire 3D

Cu alte cuvinte, Bosch HBN532 îți oferă o mulțime de posibilități de gătire profesională și totul la un preț mai mult decât bun. Momentan, cuptorul se află la o reducere de 25% la eMAG, ajungând la prețul de 1.339 Lei. Promoția nu se știe cât va dura, așa că eu îți recomand să îl cumperi acum la aces preț redus.

În opinia mea, 532E de la Bosch este un cuptor incorporabil frumos, de calitate și care se diferă de restul prin funcțiile speciale pe care le are. Potrivit altor persoane care au achiziționat acest podus, cuptorul este foarte bun și are partea doar de recomandări! La fel eu îl recomand cu încredere! Îl poți comanda accesând orice link de afiliere din acest articol, care te va duce direct spre produs (cu sau fără reducerea din data în care este scris acest review). Îți mulțumesc pentru atenție !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *