Cuptor Hansa BCCI64561 acum la eMAG – pachet promo avantajos

Pachetele promo din oferta magazinului eMAG au devenit foarte populare în ultima perioadă, datorită faptului că au un preț ceva mai mic decât dacă ar fi cumpărate separat. Pentru astăzi, am pregătit acest articol pentru cuptorul Hansa BCCI64561, care a apărut pe site, recent. Am ales acest model, deoarece este un produs proaspăt prezent pe piață, care are o nouă tehnologie de realizare și un design ceva mai deosebit.

Cuptor Hansa BCCI64561 la pachet promo + plita Hansa BHGI62138

După cum am menționat mai sus, cuptorul încorporabil Hansa, este la oferă promoțională, dacă îl cumperi împreună cu plita Hansa BHGI62138. Ambele, au un preț redus cu 154 Lei, față de achiziționarea separată; un avantaj destul de ok, dacă luăm în considerare prețul normal al cuptorului, care este de 1.749 Lei.

cumpără produsele la preț redus de la eMAG, aici ! ofertă limitată

Prețul pentru plită nu este afișat, dar se poate deduce foarte ușor. Pachetul costă, fără reducere 2.394 Lei, iar cu reducerea de 154 Lei, costă 2.239 Lei. De aici rezultă prețul plitei, care este de 645 Lei. Dacă facem un calcul și mai precis, pe fiecare electrocasnic, avem o reducere de 77 Lei, ceea ce este mai mult decât ok. Este o reducere adevărată și nu prețuri ridicate înainte sau orice alt tip fraudulos de ofertă.

Review cuptor încorporabil Hansa BCCI64561

Primul avantaj care poate fi luat în considerare pentru azhiziționarea acestui model, este faptul că face parte din seria nouă de cuptoare Hansa, adică seria 2017. Cu alte cuvinte, dacă vei alege acest model, vei beneficia de ultimele noutăți din domeniul cuptoarelor încorporabile, care cuprinde multiple funcționalități speciale.

Printre cele mai importnate caracteristici și funcții ale acestuia, avem: funcție Grill; funcție decongelare; luminare interioară; încălzire pe nivele; și un ventilator puternic, special conceput pentru a purta repartiza aerul cald, uniform în tot volumul cuptorului.

Din punctul de vedere al capacității acestuia, cuptor are un spațiu util de 62 litri. Avem 5 trepte de nivel, fabricate din inox, pe care poți poziționa fie grătarul pentru grill, fie una din cele două tăvi. Are sistem de culisare, pe care se poate aranja ambele accesorii. Din acest aspect, pot spune că acest model este foate bine echipat și va face față cu siguranță, tuturor nevoilor tale.

Pe partea de design, cuptorul are o sticlă fumirie, solidă și un body central din inox, prevăzut cu 6 butoane. Avem 4 butoane de la care putem acționa plita electrică și 2 butoane pentru temperatură și selectarea programului dorit. Per ansamblu, foar ușor de folosit și intuitiv.

Cuptorul BCCI64561 are afișaj de tip LED, vizibil chiar și în lumina soarelui. Pe acest afișaj, vei putea observa temperatura, timpul și programul selectat de tine. Are 10 funcții special definite pentru 10 tipuri de preparate.

Mânerul este de o calitate excelentă, având o bară din inox, frumos șlefuită. Sistemul de deschidere al ușii este silențios și plăcut, la deschidere.  Per ansamblu, funcționalitatea și designul sunt foarte bine îmbinate la acest model, rezultând astfel un cuptor încorporabil premium.

Plita incorporabila Hansa BHGI62138 – scurt review

Pachetul promo de cuptorul Hansa și plită încorporabilă Hansa BHGI62138, este foarte bun. Producătorul a conceput acest pachet, în ideea de a combina cele două electrocasnice de bucuătărie pentru a funcționa ca și unul singur.

Ambele sunt de o calitate foarte bună și se îmbină perfect pe partea de design. Plita este prevăzută cu sistem de aprindere electric, de generație nouă. La fel, plita este tot un model apărut în 2017, ceea ce înseamnă că este echipată doar cu piese noi.

Plita BHGI62138 este din inox, cu design frumos și zone special concepute, pentru a proteja butoanele de căldura. Butoanele sunt amplasate pe lateral, fiecare fiind fabricate din plastic rezistent la temperaturi înalte.

Grătarele sunt din fontă solidă, și acoperă o suprafața mare în jurul arzătoarelor; ceea ce însemană o stabilitate la fiecare arzător, foarte bună, indiferent de ceea ce vei așeza pe ele.

Ceea ce este de așteptat pentru un model de plită premium 2017, este prezenta arzătorului de tip WOK, despre care cred că știi ce beneficii are; încălzește mult mai rapid, orice tip de preparat.

Din punctul de vedere al calității și funcționalității, plita este într-adevăr demnă de 2017. Are inox de calitate bună, gros, grătare din fontă și sistem de aprindere sigur.

În concluzie, pot spune că acest pachet promo de cuptor și plită încorporabilă Hansa 2017, este foarte bun. Ambele modele sunt de generație nouă, iar calitatea Hansa se reflectă în ambele.

vezi pret la acest pachet promo, aici – redus cu 154 Lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *