Cuptor electric cu plite Oursson MO3030/RD la review

Cuptoarele electrice au devenit un fel de cuptoare multifuncționale, prin faptul că productorii au decis să adauge câte o chestie mică și utilă, la ele. La modelul Oursson MO3030/RD, producătorul a adăugat 2 plite electrice deasupra acestuia, pe care le poți folosi pe post de ceea ce îți dorești tu. Este printre puținele cuptoare electrice bune, care au aceste plite poziționate deasupra și care fac o treabă excelentă și te scutește de multă muncă.

Păreri cuptor electric Oursson MO3030/RD

Pentru azi, am decis să scriu câteva păreri despre acest cuptor, pe care am avut ocazia să îl văd în acțiune la un vecin care tocmai se mutase la casa. Aceșta era încă în renovare și avea nevoie de un cuptor +o plită pentru a-și prepara diverse preparate. M-a întrebat pe mine ce cuptor electric să aleagă, iar eu l-am îndrumat spre acest model de la Oursson 3030; l-am ales din simplul motiv pentru care este dotat cu aceste două plite, care îl scuteau de un aragaz separat, fie el electric fie el pe gaz. Zis și făcut, comandat și primit la 2 zile.

Cuptor electric multifuncțional pe care te poți conta oricând – 9/10 nota

Acum câteva zile am mai trecut pe la el să vedem în ce stadiu sunt lucrările la interior și am văzut cuptorul în funcțiune, cu o tigaie pe el; își preapara micul-dejun. Se pot folosi ambele plite de pe acesta, funcție de ce tigaie ai nevoie să folosești. Respectivul, era foarte încântat de el și mi-a zis că își poate face aproape orice mâncare cu acest cuptor și cu plitele de le el. Atunci am realizat și eu cât de util poate fi un astfel de cuptor electric cu plită pe el și mâ gândeam să îmi cumpăr și eu unul.

Am observat că este de o calitate bună, fabricat dintr-o tablă groasă la exterior și totuși, care datorită încălzirii și a puterii mari pe care o face acest model, se încălzește ușor în anumite zone, palpabil. Cuptorul are mulțime de chestii utile la interior cum ar fi – bara rotativă pentru grill, tavă pentru firmituri și sistem de curățare propriu. Interiorul este frumosș spațios, iar cei 30 litri sunt aboslut suficienți pentru a preapara orice tip de mâncare, indiferent de cantitate, la o familier de 3-4 persoane.

Acesta are 4 butoane rotative, bune, de calitate și care au un înveliș frumos pe ele, care îți dă acel feeling de lucru bun făcut. Ușa este fabricată dintr-o sticlă destul de groasă, care reține bine căldura la interior, astfel încăt să nu se piardă pe parcurusul unui program. Cuptorul poate ajunge la o temperatură maximă de 230 grade celsius, comparabil și rival cu orice tip de cuptor electric încorporabil.

Din acest punct de vedere pot spune că este un cuptor foarte bun, cu o putere de încălzire mare, cu funcții multiple, cu o carcasă solidă și pe care te poți baza, la aproape orice tip de mâncare. Este un brand deja cunoscut pentru calitatea electrocasnicelor din categoria cuptoarelor electrice, deci nu trebuie să îți faci griji pentru brand; este bun și de încredere, iar asta o pot spune cu adevăr, fiindcă l-am văzut și am pus mâna pe el. Pe mine m-a convins acest cuptor și pe viitor, aș putea să mi-l comand sau să îl cumpăr pentru bunicii mei, pe care îi voi scuti de aragaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *