Cuptoare incorporabile cu 5 ani Garantie

De multe ori, unul din cei mai importanți factori pentru care alegi un cuptor încorporabil este garanția oferită de producător. Desigur, la marile magazine online și offline, avem o gamă foarte mare de cuptoare de la diferite firme cunoscute și mai puțin cunoscute, la care avem diferite oferte de garanție. Majoritatea cuptoarelor încorporabile au o garanție de 2 ani, în care se încadrează peste 80% din modele de pe piață.

Chiar dacă majoritatea dintre ele oferă această garanție de doar 2 ani, unele magazine online gen eMAG, Flanco, evoMAG și altele, pot oferi contra cost o extra-garanție de 1,2 sau 3 ani. Pentru aceasta, desigur trebuie să achiți o sumă de bani, înainte de a pune comanda. De exemplu la eMAG, un cuptor încorporabil cu 2 ani garanție, la prețul de aprox. 600 Lei, o extra-garanție costă 99 Lei pe 2 ani. Aici intră și service-ul înainte altora; sau mai bine zis Service Express și posibilitatea de inlocuire rapidă. Ei bine, totul sună foarte bine, iar pentru cei 99 Lei eu îți recomand să aleg acest tip de extra-garanție la cuptoarele încorporabile, deoarece inevitabil, poate prinzi o bucată care se defectează mai repede.

Acum însă vine partea și mai interesantă, unde eu am căutat pentru tine câteva modele de cuptoare încorporabile care beneficează de 5 ani garanție! Cuptoarele le-am ales de la eMAG, deoarece este printre puținele magazine online care au astfel de cuptoare cu 5 ani garanție. Așadar, am ales cuptoare bune, cu multiple funcții speciale și care au un preț foarte bun; adică nu le-am ales doar pe cele mai scumpe. Lista mea pentru cuptoarele cu 5 ani garanție este:

  • Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC – este un model cu o capacitate de 71 litri, clasă energetică A+, cu multiple funcții speciale și curățare catalitică. În dotarea lui mai intră două tăvi, un ventialtor special pentru coacere uniformă, afișaj de tip LED și funcția decongelare. Cuptorul costă 899 Lei și are 5 ani GARANție.

  • Cuptor incorporabil Beko BIE22300XD – la fel, un cuptor la preț accesibil, 71 litri, 6 funcții speciale și un panel central cu LED și Touch Control.  Are încălzire inferioară și superioară + iluminare interioară pentru o vizibilitate mai bună. Prețul ajunge la doar 909 Lei și are 5 Ani GARANȚIE.
  • Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BB/OLun cuptor puțin mai special, deoarece este în totalitate pe negru, are curățare catalitică la interior, două ventilatoare puternice la interior și butoane fizice rotative la exterior. Sticla de pe ușă este din 3 straturi, ceea ce înseamnă că este solidă și reține căldura mai bine la interior. Cuptorul costă 949 Lei și are 5 Ani GARANȚIE.

Acestea 3 cuptoare le recomand eu având 5 ani garanție. Toate pot fi cumpărate online de la eMAG și nu trebuie să plătești nici pentru cei 5 ani garanție de care beneficează cuptoarele. Cel mai ok din punctul meu de vedere, este modelul de la Samsung, deoarece are două ventilatoare și este puțin superior ca și calitate per total. Dacă aș fi pus în situația de a cumpăra un cuptor în momentul de față, aș alege unul cu 5 ani garanție. Același lucru ți-l recomand și ție acum ! Comanda la orice cuptor o poți face accesând orice link de afiliere din acest articol ! Își mulțumesc dacă o faci ! Atenție însă, cei 5 ani garanție pot fi condiționați de perioade promo; adică doar într-un anumit interval de timp îl poți cumpăra cu 5 ani garanție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *