Cele mai bune plite încorporabile sub 500 Lei de la eMAG

Căutarea unei plite încorporabile sub 500 Lei a devenit o provocare pentru fiecare din noi, care dorim să cumpărm o plită bună, ieftină și să arate bine. Pentru a simplifca munca ta, de a căuta cea mai buna plită sub 500 Lei, eu am facut un studiu asupra site-ului eMAG, la categoria plite încorporabile, în scopul de a găsi pentru tine cele mai bune plite la un preț bun.

De ce și de unde ?

Am ales acest prag de 500 Lei, deoarece am constatat că până la acest prag, sunt numeroase modele de plite, care au avantaje și dezavantaje, sunt produse din materiale bune sau mai puțin bune și așa mai departe. Oferta eMAG pentru plite încorporabile este foarte bogată, iar unele modele ajung să valoreze chiar mai puțin de 500 Lei; mai exact, există pilte încorporabile la 300-350 Lei, pe care eu nu le recomand. Trecând mai departe, țin să precizez că în această categorie de plite sub 500 Lei, intră modele care se află sau au fost la reducere !

Plite sub 500 Lei cu suprafața din INOX

1.Plita incorporabila Whirlpool AKR360IX

Acest model este prezentă la eMAG de anul trecut, timp în care a înregistrat vînzări excelent, iar acest lucru reiese din opiniile utilizatorilor care au postast review-uri pentru aceasta. Eu am văzut personal plita în magazin și pentru prețul ei, eu zic cu încredere că merită. Plita Whirlpool AKR360IX are un design minimalist, cu grătare subțiri, dar bine gândite pentru a susține orice tip de vas, indiferent de dimensiunile acestuia. Are un strat principal din inox, frumos, atent curbat și care dă senzația la atingere de material bun. Butoanele sunt așezate central, ușor de folosit și de un material plastic rezistent la temperaturi înalte; acestea sunt protejate de o mică înălțare a suprafeței de inox, pe toată lungimea butoanelor, ceea ce înseamnă o protecție bună la foc, pentru butoane. Plita are aprindere electrică, cu sistem de siguranță în caz că uiți gazul pornit și capace negre ușor de curățat, pe fiecare ochi. Pentru cei 478 Lei, plita AKR360IX este cea mai bună alegere sub cei 500 Lei. Momentan, plita este la reducere la eMAG.

2.Plita incorporabila Hansa BHGI61139

Hansa este o marcă deja foarte cunoscută pentru produsele lor du bună calitate, în special pentru cele din categoria electrocasnice. Modelul ales de mine, se situează aproape la 500 Lei, iar motivul pentru care am ales acest model este: are un design demn de anul 2017, unde avem grosimi bune la partea de grătare și linii foarte bine conturate. Grătarele pentru această plită Hansa BHGI6139 sunt solide din toate punctele de vedere și acoperă o suprafața bună din plită. Este un model cu arzător de tip WOk, acesta fiind și unul din pucntele pozitive pentru care am ales acest model. Tot la grătare, am uitat să menționez faptul că sunt grele, iar asta îți asigură o stabilitate mare, chiar și la cele mai grele vase. Sistemul de siguranță este și el prezent la acest model, iar aprinderea este de tip electrică. Plita arată foarte bine, inoxul este de o grosime bună pe toată suprafața ei, iar grătarele din fontă, sunt de-a dreptul foarte bune. Plita BHGI61139 are un preț de 498 Lei la eMAG.

Plite sub 500 Lei cu suprafața din STICLĂ

1.Plita incorporabila HANSA BHGI63112035

Una din cele mai invoative plite încorporabile este Hansa BHGI6311. Aceasta îmbină perfect sticla termorezistentă cu ochiurle pe gaz, într-un mod plăcut și frumos pentru bucătăria ta. Dacă achiziționezi această plită, vei avea parte de un model desebit în bucătărie, care îmbină perfect sticla și partea mecanică a plitei. Plita are grătare detașabile din fontă, fiecare separat și ușor de înlăturat. Este prezenet și în acest caz, arzătorul de tip WoK și grătarele slim, ce aduc un design simplist și elegant. Fiecare grătar are sub el, niște cauciucuri termorezistente, care îi oferă stabilitate excelentă pe suprafața din sticlă. Personal, am văzut un model asemănător cu această plită, tot marca Hansa și am rămas oarecum cu o impresie de genul: este plită cu inducție sau pe gaz? oricum, o combinație frumoasă, ce se potrivește cu un blat lucios și cu un cuptor încorporabil Hansa. De reținut, este că trebuie întreținută ca și orice altă plită cu suprafața din sticlă, deci trebuie să o cureți normal, fără soluții cu microparticule, fiindcă o poți zgăria ușor; asta chiar dacă sticla este una rezistentă la temp. mari cât și la zgărieturi. Prețul la eMAG este de 469 Lei.

2.Plita vitroceramica Hansa BHCI65123030

Probabil cea mai accesibilă plită vitroceramică de la eMAG și nu numai. Hansa a gândit acest model pentru a aduce cea mai nouă tehnologie în bucătăria ta, la un preț foarte bun și care are o calitate bună. Plita este de tip vitroceramică, ceea ce înseamnă că doar suprafața de la fiecare zonă, se încalzește, iar restul rămâne rece. Avantajul acestei plite vitroceramice, este că se încalzește foarte repede și are un consum redus de energie. Desigur, nu trebuie să ai vase speciale pentru acest tip de plită, deoarece nu este cu inducție. Butoanele sunt foarte bine poziționate, astfel încât le poți manevra foarte ușor, chiar și atunci când plita este ocupată în totalitate. Plita are un indicator care îți arată temperatura, atunci când aceasta trece de 60 grade, suficient pentru a găti aproape orice preparat. Potrivit review-urilor pentru Hansa BHCI651230, plita are doar cuvinte de laudă. Este foarte bună, arată bine iar totul funcționează perfect chiar și după 1 an jumătate de funcționare. De reținut pentru acest model, este că trebuie să o conectezi la o sursă de curent cu pământare, iar dacă se poate, pe o sursă legată direct la tabloul de curent.  Prețul plitei este de 499 Lei la eMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *