Cel mai ieftin cuptor încorporabil – Beko BIE22101X

Ești în căutarea cel mai ieftin cuptor încorporabil ? Dacă răspunsul este afirmativ, eu am să îți recomand în acest articol cel mai ieftin cuptor pe care cred eu că meritî să îți dai banii. Am făcut o mică cercetare pe internet și am descoperit diverse mărci de cuptoare care au pus la dispoziție modele foarte accesibile, care ajung chiar la 550 Lei. Eu nu le recomand pe acestea, deaorece numele firmei este deseori mai puțin popular, iar calitatea lasă de dorit. Pentru tine, am găsit un cuptor încporabil care se încadrează în două categorii: bun și ieftin. Este vorba despre cuptorul Beko BIE22101X, disponibil acum la eMAG.beko 22101

De ce este cel mai ieftin cuptor incorporabil ?

Deoarece Beko a ales materiale și funcții astfel încăt prețul să fie mai mult decât accesibil. La exterior avem o suprafață din inox, cu 3 butoane rotative fizice din plastic, o ușă din sticlă puțin fumurie, cu un mâner din plastic și un design clasic. La interior avem 5 nivele pe care sunt repartizate două tăvi cu două adâncimi și un grătar special pentru grill. Simplu la interior, echipat cu tăvile corespunzătoare și cam atât. Din punctul meu de vedere, suficient pentru toate tipurile de mâncare pe care vrei să le gătești.

Ce poate face Beko 22101X ?

Cuptorul Beko beneficează de 6 funcții speciale de gătire. Acestea se pot selecta manual, de la butonul rotativ de pe panoul frontal. Tot de pe panoul frontal, poți selecta temperatura de coacere și timpul în care vrei să se oprească acesta. Cu alte cuvinte, simplu de folosit.

Pe lângă aceste 6 funcții, amintim sistemul de ventilare principal, funcția Booster și funcția Grill. Datorită acestui ventilator, cuptorul circulă aerul cald la interior, astfel încăt mâncarea să fie făcută uniform. Nici prea puțin și nici prea multe funcții și dotări, dar care Beko a știut să le aleagă pentru a fi folositoare îndeplin.

Merita să cumperi cel mai ieftin cuptor incorporabil ?

Eu zic că merită să îl cumperi, deoarece îți oferă tot ce ai nevoie de la un cuptor încorporabil. Recomand doar acest model Beko 22101 și nu alte modele mai ieftine sau de brand mai puțin cunoscut. Beko are produse recunoscute internațional și de bună calitate. Știu pe cineva care șia- cumpărat acest cuptor și mi-a transmis că este foarte mulțumit de el, nu este zgomotos și coace bine orice tip de prăjitură Românească. Deci, poți să cumperi cu încredere acest cuptor încorporabil ”ieftin și bun”, Beko 22101. Modelul este disponibil la eMAG, la prețul de 699 Lei. Și ca să te conving să îl cumperi, trebuie să șții că beneficează de 5 ani GARANTIE, la eMAG. Poți folosi orice link de afiliere din acest articol pentru comanda! Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *