Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool la 1.200 Lei

Cuptoarele încoporabile de la producătorul Whirlpool, sunt foarte populare datorită calităților pe care le are atât pe partea de rezistență cât și ca durabilitate în timp. Alegere unui cuptor încoporabila devenit destul de grea, fiindcă există numeroase modele de la diferiți producători, care au specificații care mai de care, mai sofisticate.

Spre exemplu, la întrebarea ”cum alegi cel mai bun cuptor încorporabil electric Whirlpool?”, ca și răspuns, îți pot da doar un singur indiciu: îți voi recomanda cel mai bun cuptor electric pe care poți să îl cumperi la prețul de 1.200 Lei; desigur, marca Whirlpool.

Care este cel mai bun cuptor încorporabil electric, Whirlpool ?

Răspunsul vine după rezultatele pe care le-am obținut în urma cercetărilor pe care le-am făcut pe internet, pentru a-ți recomanda cel mai bun cuptor Whirlpool, pentru tine. Am ales din punctul de vedere al specificațiilor, un model care să aibă un volum suficient, funcționalități demne de 2017 și un design elegant. Mai sus de toate, am ales un cuptor care să reziste foarte bine în timp, la utilizare și la partea exterioară.

Cel mai bun cuptor încorporabil, electric la prețul de 1.200 Lei este modelul Whirlpool AKPM 789 IXL.

Review cuptor Whirlpool AKPM 789 IXL

Cuptorul beneficează de tehnologia iXelium, care constă în acoperirea părții frontale cu o suprafață metalică care rezistă foarte bine în timp.

Care sunt avantajele iXelium ?

Avantajele sunt multiple. Suprafața va arăta al fel de bine ca și atunci când a fost nouă. Mai mult, nu se îngălbenește și nu se zgărie atât de ușor ca și restul suprafețelor din inox. Protejează suprafața cuptorului și împotriva grăsimilor, care nu se prind la fel de bine, ca și cum ar fii fără acest strat iXelium.

Care sunt avantajele unui cuptor electric ?

Cuptorul AKPM 789IXL este de tip electric. Asta înseamnă că se alimentează doar la energia electrică și nu la gaz. După ce comanzi cuptorul, trebuie doar să îl alimentezi la o sursă de curent cu pământare și să îl încorporezi în mobilă; este gata de folosire.

Cât consuma cuptoarele electrice ?

Acest model de la Whirlpool, care face parte din seria 2016-2017, este prietenos cu mediul. Cuptorul este încadrat în clasa de eficiență A, care are ca și reper un consum al unui bec de 100W sau mai mic. Oricum, consumul la energie, nu va crește foarte mult, fiindcă folosești doar de câteva ori pe săptămână, cuptorul. Consumul pentru acest model este mai mult decât ok.

Ce funcții speciale are cuptorul Whirlpool AKPM 789 ?

Cuptorul are 10 funcții special definnite pentru prepararea oricărui tip de mâncare. Are program special pentru pizza, pentru prăjituri, pentru pește și multe altele. Are funcție specială pentru coacere, menținere la cald și grill.

Pe lângă aceste funcții speciale, cuptorul are și următoarele caracteristici funcționale bune: sistem ușă rece; funcție decongelare; iluminare interioară, tavă pentru coacere, convecție aer fierbinte. DIn acest punct de vedere al dotărilor, cuptorul Whirpoll 789 IXL este foarte bine echipat. Având acestea scrise, pot spune că este cel mai bun cuptor electric Whirlpool la 1.200 Lei + că este încorporabil.

Cum se utilizează cuptorul electric Whirlpool ?

După punerea lui în funcțiune, ai la dispoziție 3 butoane rotative, retractabile. Fiecare are pe diametrul lui, diferite inscripții ce cuprind, funcțiile speciale, temperaturi și timer.

Din acest punct de vedere, cuptorul este foarte ușor de folosit. Are butoane rezistente, retractabile, bine făcute și ușor de selectat printre programe. Desigur, pentru fiecare funcție sau preparat, ai catalog cu instrucțiuni în parte, atașat la cutia cuptorului.

Păreri cuptor Whirlpool AKPM 789 IXL

Dat fiind faptul că acest cel mai bun cuptor electric Whirlpool, este model nou apărut pe piața din România, utilizatorii încă nu au reușit să își spună părerea despre el. Totuși, eu am căutat câteva păreri despre el și am găsit doar păreri pozitive; adică cumpărătorul este mulțumit de alegerea făcută, iar cuptorul se comportă foarte bine; coace bine, face pizza bună și prăjituri excelente. Este foarte ușor de utilizat și pare să fie de o calitate foarte bună.

De unde cumperi cel mai bun cuptor încorporabil electric Whrilpool ?

O intrebare foarte bine pusă, deaorece există o mulțime de siteuri online care vând cuptoare electrice. Însă nu toate au cele mai bune prețuri la cuptoarele electrice, cum le are magazinul eMAG.

Cuptorul AKPM 789 IXL de la Whirlpool are cel mai mic preț la eMAG1.259 Lei (cu reducere 17%)

Recomandarea mea este să alegi modelul acesta de la eMAG, fiindcă ai garanția că produsul este sigilat, ai posibilitatea de a-l returna și mai ai și o extra posibilitate: achiziționarea lui în rate fixe, prin sistemul lor de rate; detalii, vezi la link-ul de mai sus.

Care sunt avantajele acestui cuptor electric ?

Avantajele sunt multiple. Acestea pornesc de la calitate și se sfărșesc la funcționalitate. Cred că am trecut prin toate aspectele lui pozitive, care sunt foarte important atunci când vine vorba de a alege cel mai bun cuptor încorporabil electric, de la Whrilpool + în categoria de preț de 1.200 Lei. 

În încheiere, pot spune că acest cuptor Whirlpool AKPM 789 este cel mai bun încorporabil electric în momentul de față. Oferta pentru el o poți vedea, accesând link-ul de mai sus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *