Cel mai bun cuptor încoporabil cu grill – Bosch HBA43T350

Căutarea mea în materie de cuptoare încoborapobile bune la grill, a luat sfărșit când am descoperit modelul Bosch HBA43T350. L-am găsit, am citit păreri despre el și review-uri și m-am decis; l-am comandat la prețul acesta, ca fiind cel mai bun cuptor încporabil cu grill, sau cel mai bun grill de pe un cuptor încorporabil. Sună destul de ciudat preferinețele mele în materia de căutare, dar pentru ceea ce îmi doresc eu, cuptorul acesta face cea mai bună treabă; îmi doresc un cuptor puternic pe partea de grill, deoarece gătesc foarte des pentru familia mea, la grill. În fiecare duminică pregătesc un pui, o carne de porc la grill, sau în timpul weekendului, când îmi vin prietenii în vizită.

În continuare am să scriu un scurt review pentru acest cuptor încorporabil mi l-am achiziționat recent și m-am gândit că ar fi bine să scriu ceva despre el, în ideea în care cauti și tu un astfel de cuptor. De la început trebuie să știi că nu este cel mai economic cuptor, fiindcă are o putere de a coace la grill foarte mare, iar asta se vede în sticker-ul de clasa energetică A. Până acum, l-am utilizat de 5-6 ori pe gril și de 2-3 ori pe sistem normal; Aștept să vedem ce consum o să am la curent, iar aici aș putea estima o creștere de 10-15% din prețul pe care îl plăteam la energia electrică. Un consum accetabil, pentru ceea ce poate să facă acest cuptor Bosch HBA43T350.

Până acum sunt foarte mulțumit de ceea ce face, în special pe partea de grill; în maxim 6-7 minute, poți începe să prăjești aproape orice tip de carne; îmi place că are putere mare, este rapid și o menține foarte bine; mai mult dacă pui tava la mijloc, cuptorul rumenește pe toate părțile, fapt ce contează foarte mult pt mine. Majoritatea cuptoarelor clasice, la partea de grill, prăjesc doar pe partea superioară, lateralele și partea inferioară fiind neglijate.

Interiorul este destul de spațios, cu rafturi solide, sistem de glisare și suport pentru acel băț de fier pt grill. La exterior, cuptorul se încălzește ușor, nu exagerează deloc. Are 2 sticle la ușă, iar asta se poate numi o ușă rece; aproximativ rece. Ceea ce mai îmi plac emult la acest model, fapt pt care l-am și ales, este sistemul de butoane regalbile, fără butoane de tip touch și alte combinații, ci doar 2 butoane rotative, cu un mic afișaj LED de pe care citeți programul selectat și ai afișată ora.

Calitatea la exterior este excelentă. Este finisat cu inox, sticla de culoare neagră fumurie, butoane rotative din plastic rezistent la temperaturi înalte și un sistem de glisare a ușii, foarte solid și fin. Per total, nu regret că am făcut această alegere și aș putea spune că este unul din cele mai bunc cuptoare Bosch pe care le poți achiționa acum, la acest preț. Cât despre funcțiile speciale de autocurățare, programe de temperatură și altele le poți citi accesând orice link din acest articol.

Spusele mele se pot verifica cu părerile clienților care au cumpărat și ei acest cuptor Bosch HBA43T350 și de care sunt foarte mulțumiți. Costă ceva mai mult decâ celelalte, dar face treabă foarte bună. Poți citi mai multe păreri despre acest cuptor aici. În concluzie, aș putea adăuga un singur lucru: dacă vrei un cuptor care să înlocuiască cuptorul cu microunde și orice alt tip de cuptor clasic pe care l-ai avut până acum, acesta, o poate face. Poți să îl comanzi folosind orice link din acest articol, care te va duce direct la magazinul eMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *