Bosch HBA23BN61 review si pret la eMAG

Dacă ești în căutarea unui cuptor încoporabile premium, modelul Bosch HBA23BN61 poate fi unul din candidații ideali pentru tine. Cuptorul face parte din seria 2016-2017, ce aduce un design ceva mai deosebit față de modelele clasice și se încadrează în clasa de vărf a gamei de cuptoare încoporabile de la Bosch. Datorită aspectului său, a calității cuptorului și a designului său, acest model are un preț mai mare față de restul modelelor obișnuite. Am să vorbesc și despre prețul acestuia, undeva mai jos.

Până atunci, țin să precizez că am făcut cunoștință cu acest cuptor premium, la un prieten acasă, care se pregătea de renovare. Și-a comandat cuptorul online și aștepta să vină persoana care a făcut mobila, să îl încorporeze. Nu am reușit să îi fac poze gata încorporat, dar pot să îți spun că arată superb. Tipul are o mobilă pe stil vintage/ clasic/ tradițional și o plită încoporabilă care se combină perfect cu acest cuptor.

Păreri Bosch Bosch HBA23BN61

Încă de la prima întălnire, am observat că este un cuptor de înaltă calitate. fiecare zonă a lui este atent finisată și bine lucrată. Însăși culoarea cuptorului este ceva mai desoebită, culoare pe care nu o găsești pe multe cuptoare încorporabile.

La partea frontală avem un panou central, inconjurat de o ramă metalică, aurie. Mânerul ușii este și el metalic, acoperit tot de aceeași culoare aurie, ce îi dă un aspect desebit. Deasupra ușii avem cele două butoane rotative pentru comenzi și un afișaj mecanic pentru temperatură și ceas. Butoanele sunt de o calitate foarte bună și se rotesc printr-un mecanism plăcut la atingere.

Butonul din dreapta este pentru reglarea temperaturii, iar butonul din stânga, pentru selectarea programului dorit. Din punctul meu de vedere, acestea sunt extrem de ușor de folosit și programat. Butonul din stâng are 9 programe speciale, iar cel din stânga are 5 temperaturi definite.

Butonul central are două mici butoane pentru selectarea timer-ului și pentru reglarea orei. Acestea două sunt dintr-un material bun, care se camuflează aproape perfect în zona respectivă.

Toată zone centrală, care cuprinde butoanele, este de un design deosebit. Ușa este ușor fumurie, de grosime bună, astfel încăt la exterior să nu se încălzească aproape deloc. Sistemul de glisare a ușii este foarte bun, glisarea făcându-se în trepte fine, cu închidere automată, de la 5 cm.

Cuptorul dă dovadă de calitate premium. Este bine construit, din materiale excelente și nu plastic. Trebuie doar să arunci o privire peste el și îți dai seama că este de o calitate care se reflectă în prețul lui.

Review cuptor premium Bosch HBA23BN61

Datorită prețului pe care il are acest cuptor, funcțiile sale trebuie să fie pe măsură. Cuptorul beneficează de un număr total de 12 funcții și programe speciale. Fiecare din ele, este perfect conceput pentru a satisface la maxim nevoia; de exemplu, dacă vrei să gătești două tipuri de preparate, cuptorul are program special pentru aceasta. Să amintim câteva din cele mai importante funcții și programe pe care le are acest model HBA2361:

  • Autocurățare Email Cristal Clean – cel mai nou sistem de curățate – este un sistem nou, ce curăță suprafața interioară fără să o deterioreze și care păstrează startul de email, intact, chiar și după 50 de folosiri.
  • Sistem ușă rece/iluminare interioară – ușa are nu unul, ci două straturi de sticlă, între care circulă aerul rece, pentru a asigura la exterior, o temperatură normală
  • Convecție aer fierbinte/Decongelare – schimbul de aer cald pe zone, este eficient pentru a pregăti mai multe tipuri de preparate și pentru o încălzire uniformă a cuptorului. Cuptorul are funcție pt decongelare rapidă.

Precum și alte funcții speciale, pe care am să te las să le descoperi singur. Cuptorul mai beneficează de două tipuri de grill; un gril cu suprafața mare și un gril cu suprafață mică. Mai avem un grătar combi și o singură tavă de coacere. La interiorul acestuia, avem 5 nivele pe care putem pozționa orice tavă sau grilaj.

Interiorul are o capacitate de 62 litri, suficient pentru o familie de 3-5 persoane. Cu acest cuptor Bosch HBA23BN61 poți găti rapid și eficient în orice moment al zilei. Cuptorul are o putere de 2480W, ceea ce înseamnă că face parte din seria cuptoarelor puternice și care pot ajunge la temperaturi foarte mari, înr-un timp foarte scurt.

Cuptor mai beneficează de un ventilator mare, care este poziționat pe spatele acestuia, oferind spor la gătire și la punerea în funcție, a unor programe speciale.

Din punctul meu de vedere, cuptorul bosch BN6123 este perfect echipat pentru un cuptor demn de 2017, demn de orice bucătărie și demn de orice provocare. Pentru ceea ce oferă, eu îl recomand cu cea mai mare încredere.

Preț cuptor tradițional Bosch HBA23BN61

Dup cum am menționat mai sus, cuptorul are un preț foarte bine raportat la calitatea acestuia și la funcțiile pe care le are. El se distanțează destul de bine față de clasa obișnuită a cuptoarelor încorporabile, deci este un produs premium.

Cel mai mic preț la bosch HBA23BN61 este acesta: 2.512 Lei la eMAG; acesta fiind la o reducere de 12%!

Prețul normal pentru acest model, la alte magazine este de 2.879 Lei, fără reducere. Desigur și la eMAG, va reveni prețul la cel normal, după terminarea perioadei de ofertă. Pentru a vedea dacă cuptorul HBA23 mai este la ofertă, te invit să accesezi link-ul de mai sus, colorat.

De ce recomand cuptoarele încorporabile de la eMAG?

Pentru mai multe motive. În primul rând, după cum poți observa, acest Bosch are cel mai mic preț la eMAG, fiind la ofertă. În al doi-lea rând cuptorul poate fi achiziționat în sistem de rate fix, în maxim 2*4 zile. Trebuie doar să completezi documente și ai cuptorul al tine acasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *