Review si pareri la cuptorul BOSCH HBG6750W1 – după 1 lună de utilizare

Unul din cele mai bune cuptoare încorporabile este modelul Bosch HBG6750W1, aparat care a fost lansat pe piața din România undeva la mijlocul anului 2019; încă de la primele apariții, acest model s-a vândut foarte bine, deoarece are tot ce trebuie pentru a putea fi numit un cuptoare încorporabile performant și util. Mai mult de atât, cei de la Bosch l-au adaptat noilor trenduri și au pus la exterior o sticlă de culoare albă cu proprietăți speciale.

Părerea mea despre cuptorul încoporabil Bosch HBG6750W1

Unul din cei mai buni prieteni de a mei și-a cumpărat recent acest model de cuptor încorporabil, deoarece își cumpărare restul electrocasnicelor tot de la acest brand, iar ceea ce conta pentru ei cel mai mult la ele, era ca toate electrocasnicele să fie de cea mai bună calitate. Merg și eu pe această premiză și pot spune din experiență că dacă vei cumpăra electrocasnice ieftine și vrei ca ele să te țină mult și să funcționeze bine, acestea te vor ”lăsa” când îți este lumea mai dragă; vorba populară -dai un ban și cumperi ceva mai bun.

Ceea ce am observat de la început la acest cuptor este că după ce îl încorporezi are marginile foarte subțiri față de mobilă, ceea ce înseamnă că se potrivește ceva mai bine decât restul cuptoarelor; cu alte cuvinte, este mai bine gândit pentru a nu lăsa spațiu mare între el și mobilier.

Îmi place la el sistemul de ușă albă, cu sistem de închidere ușoară și faptul că are o sticlă termo-reizstentă care nu permite căldurii să iasă la exterirul acestuia, chiar la cea puternică temperatură; se menține la o temperatură pe care o poți atinge fără probleme; este perfectă pentru cei care au un copil mic și care cu siguranță va fi curios de ceea ce se află după ușa cuptorului.

O altă parte care îmi place la el este butonul central și poziționare programelor pe care le poți seta rotind de acesta sau cu un simplu touch. Totul este foarte bine gândit, pentru a putea seta rapid și fără probleme un program dorit. La interiorul acestuia avem 3 tăvi speciale pentru fiecare preparat în parte, care te voi lăsa să le descoperi după ce îți vei cumpăra acest cuptor.

Acestuia îi lipește ventilatorul, sistemul de grill și posibilitatea de a pune la rotisor un pui; nu vă faceti griji, deoarece are sisteme speciale care vor putea înlocui aceste probeleme în minus. Cuptorul Bosch HBG6750W1 are sistemul de AutoPilot, care programează și detectează singur programul potrivit pentru a coace sau a prăji ceva anume. Cu alte cuvinte, este un nou sistem inteligent de detecție și funcționare care îl vei regăsi doar pe cuptoarele premium.

La capitolul funcții speciale amintim cele mai importante: convecție de aer 4D, funcție de decongelare, încălzire rapidă, încălzire eco, grill și detecție produse speciale. În mare, este un cuptor echipat cu tot ceea ce vei avea nevoie și nu mai trebuie să îți faci griji dacă are sau nu ceva în plus față de alte modele concurente. Cel mai important aspect este să își facă treaba foarte bine, să fie durabil și util în orice bucătărie.

Despre cum se încorporează un astfel de cuptor vei găsi detalii în acest articol. Montarea acestui model este destul de simplă și rapidă, fiindcă are suport special și sistem de ventilare prorpiu pentru a facilita eliminarea căldurii exterioare, foarte rapid.

Prietenii mei sunt foarte mulțumiți de alegerea făcut și îl recomand ca fiind cel mai bun cuptor electric Bosch pe care l-au găsit pe piață; este bine echipat, coace foarte bine și per total, funcționalitatea acestuia dă semne de bună calitate.

Desi are o putere foarte mare comparație cu modele de cuptoare din gama acestuia, premium, acest model are o eficiență energetică de clasa A+, ceea ce înseamnă că nu are un consum foarte mare de energie, ci ar fi echivalent cu 2-3 becuri normale de living.

  • putere de 3650W
  • capacitate mare de 71 litri
  • sistem de detecție automat
  • calitate exterioară premium
  • interior premium
  • convecție aer 4D
  • ecran cu afișaj TFT LED
  • peste 65 de cumpărători mulțumiți 5/5
  • verifică prețul aici 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *