Review plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX de la eMAG

Whirpool GMA 6411IX este una din plitele incorporabile pe gaz ce poate fi cumpărată la un preț atractiv. Plita se încadrează în categoria medie, datorită materalelor folosite și a funcționalității sale. Este fabricată din inox, are sistem de aprindere electric și are un design de-a dreptul minimalist. În imaginile din oferta eMAG, plita arată puțin diferit față de cum arată în realitate, iar pentru asta, am atașat mai jos câteva poze cu această plită.

Review plită Whirlpool GMA 6411 IX

Plita are un design simplu, estetică și frumoasă. Are trăsături subțiri date de grilajul subțire și o culoare frumoasă. Inoxul este de o calitate medie spre bună, dar ceva mai subțire decât la alte modele din categoria ei de preț. Facând diferență între poza de pe site-uri și poza în realitate, pot spune că inoxul este ceva mai lucios în realitate. Arată bine pe orice tip de mobilă!

Butoanele sunt fabricate din material plastic, uneori se încing puâin datorită faptulului că flacăra mare, poate ajunge uneori prea aproape de butonul din stânga. Nu se topește, deoarece sunt fabricate din materiale rezistente la temperaturi înalte.

Inscripțiile de lângă butoane se vor șterge în timp, deoarece sunt expuse atunci când cureți plita cu o lavetă. Nu recomand folosirea detergenților cu micro-particule, fiindcă zgărie foarte ușor inoxul.

Grialajele sunt din fontă subțire, acoperite cu un strat de email, reizstent la temperaturi. Singurul dezavantaj al acestui email de pe grilaje, este că, în timp se va șterge ușor. Grătarele sunt împărțite în două zone, fiecare acoperind 2 arzătoare. Sunt fixe, datorită picioarelor din cauciuc, pe care reazemă.

Ceea ce îmi place mult la acest model , este design-ul butoanelor, care este foarte simplu; circular, frumos și de calitate bună. Fiecare are sistem electric de aprindere, ce poate fi declanșat printr-o simplă apăsare pe verticală.

Arzătorul cel mic, este poziționat cel mai aproape de butoane, astfel evitând supra-încălzirea butoanelor.

Plita Whirpool 6411 IX are sistem de siguranță cu valve, eficient în cazul în care rămâi fără gaz sau orice altă situație neprevăzută. După 15-20 de scunde, se oprește automat alimentarea cu gaz a arzătoarelor.

Ca și funcționalitate, plita are toate elementele necesare pentru a funcționa și pentru a da siguranță utilizatorului. Mai mult, modelul 6411 vine cu un suport pentru vase cu fund adânc, ce se poziționează pe arzătorul cel mare. Este bun pentru ceaun și pt orice tip de vas adânc. Calitatea Whirlpool, este prezentă mai în toate elementele ei.

Preț plită Whirlpool GMA 6411 IX

Prețul pentru această plită pe gaz este unul accetabil pentru foarte mulți dintre noi. Am căutate pe internet cel mai mic preț pentru plita Whirlpool GMA 6411 IX și l-am găsit.

Probabil ai ghicit care este magazinul care are cel mai bun preț pentru această plită! Este vorba de magazinul eMAG care are modelul la o reducere de 17%. Fără reducere, pe alte site-uri din online, prețul plitei ajunge la 729 Lei. Îți recomand că accesezi link-ul de mai sus și să vezi reducerea de 17%, adevărată.

De la eMAg ai posibilitatea de a cumpăra plita împreună cu un cuptor încorporabil Whirlpool. Achiziționând la pachet, vei avea o reducere și mai mare !

Ce păreri au cumpărătorii despre această plită 6411 IX de la Whirlpool ?

Unii cumpărători ai acestei plite pe gaz, nu sunt mulțumiți de calitatea inoxului, despre care spun că este puțin subțire. Au dreptate, dar eu vin și le spun că trebuie să aibă grijă de el, dacă vor să îl păstreze ok. Să nu crezi că este foarte subțire și se poate îndoii cu degetul! nu, se îndoaie doar dacă este lovit sau zgăriat cu putere.

Trebuie să ai puțină atenție când o cureți și când așezi ceva greu pe ea.

Restul cumprătorilor, sunt mulțumiți și spun că au făcut o achiziție foarte bună. Pentru prețul plitei, eu cred că merită banii. La acest preț nu vei găsi o plită cu un inox mai gros! Plita arată bine și ai garanția unui produs bine făcut.

Alte persoane spun că sistemul de prindere este și el slab, dar și aici trebuie să ai atenție mare atunci când o încorporezi. Dacă nu rezistă sistemul propriu de prindere, încearcă ceva alternative la el; ori lipești plita cu ceva silicon rezistent la temperaturi înalte, ori o fixezi pe un sistem de bare din fier, poziționate sub plită.

Părerea mea despre plita Whirlpool 6411 IX

Din ceea ce am văzut și am pus mâna pe plită, pot spune că este ok pentru prețul ei. Raportul preț/calitate este acceptabil; dacă o cumperi acum la reducere. La preț normal, aș face altă alegere.

Pentru design și pentru culoare, aș recomanda acest model, doar dacă îți place cum arată. Dacă vrei să o cumperi, poți accesa orice link din acest articol, care e va duce direct spre produsul la oferă( daca mai este ) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *