Review plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR

Plitele încorporabile rustice au devenit din ce în ce mai căutate datorită aspectului lor ieșit parcă din tiparele modernului și nu numai. Beko a lansat anul acesta pe piața din România plita Beko rustică HIZG64125, plită care aduce anumite caracteristici definitorii stilului rustic de altădată. Dacă și tu te afli în căutarea unei plite rustice, accesbile și care îți aduce acee felling special în bucătărie, acest model de la BEKO poate fi una din cele mai bune alegeri pe care le poți face momentan.

Care sunt caracteristicile stilului rustic pentru o plita încorporabilă?

După cum se poate observa în imagini, acest stil se definește prin următoarele caracteristici unice:

  • are o culoare mai deosebită și anume acel crem desprins parcă din trecut
  • suprafața metalică ușor curbată, parcă lucrată manual
  • grătare din fontă, la fel, dă senzația că sunt lucrate manual
  • butoane retro; de culoare crem, cu design rustic
  • inscripții lângă fiecare buton, de tip old school
  • fiecare buton are un mic indicator; inspirat din anii 80”
  • grătare de dimensiuni potrivite, cu linii bine definite; aranajare simplă
  • poziționare pe lateral a butoanelor

Sunt bune plitele încorporabile rustice Beko ?

Chiar dacă alegi o plită cu un design exclusivist, sau o plită simplă, rustică, Beko garantează de fiecare dată calitate produselor proprii. De foarte puține ori am auzit personal, să apară probleme la produsele Beko aflate în garanție; desigur, orice alt produs de la orice alt brand, după ce se termină garanția, apare posibilitatea de a se defecta. Este ceva normal și firesc. Pentru modelele de plite rustice, Beko a utilizat materiale bune, atât pe partea de grătare, cât și pe partea de butoane.

Butoanele pentru acest model sunt dintr-un material plastic, rezistent atât la temperaturi înalte, cât și la uzură. Au un strat bun de culoare la exterior și par să aibă o durabilitate foarte bună în timp. Din experiență proprie, pot să spun cu tărie, că acestea sunt foarte bune și nu vei avea probleme cu ele cel puțin 3-4 ani.

De unde poți cumpăra plita Beko HIZG64125SCR ?

Singurul magazin care mai are în stoc această plită rustică BEKO 64125, este eMAG. De aici poți achiziționa plita atât cu bani gheață cât și în rate. Poți alege între 12-36 de rate, după buzunarul tău. Restul magazinelor, au stoc epuizat pentru această plită.

Cât despre cel mai mic preț pentru Beko HIZG64125, eMAG este cel care are cel mai bun preț. 

Review Beko HIZG64125SCR

Un aspect rustic pentru o plită încorporabilă este și va fi o încercare destul de grea, pentru un producător care dorește să combine partea de design și partea de funcționalitate într-un produs bun. Beko a reușit cu acest model să atragă foarte mulți cumpărători și desigur să atragă review-uri și păreri pozitive.

Plita este fabricată dintr-un metal rezistent la temperaturi înalte, acoperită cu un strat de vopsea crem, frumoasă și în același timp rezistentă. Se poate întreține foarte ușor, deoarece stratul vopseaua nu reține mizeria la suprafața ei ci dimpotrivă, orice pată se poate îndepărta foarte ușor. Nu recomand folosirea unor detergenți cu micro-particule, fiindcă se poate zgăria după un anumit timp, dacă este ștearsă cu putere.

Plita HIZG6412 are grătare din fontă. Asta înseamncă că sunt ceva mai grele decât cele din sârmă sau din metal ieftin. Acestea sunt împărțite pe două zone, fiecare având partea de fixare, dată de marginea curbată din zona arzătoarelor. Grătarele stau foarte bine, au piciorușe din cauciuc și se pot curăța foarte ușor. Desigur, dacă nu le vei curăța la 2 săptămâni, există posibilitatea ca mizeria să pătrundă puțin în stratul aderent de pe grătare, iar curățarea lor să devină ceva mai grea.

Avem arzător de tip WOK dublu, ceea ce aduce un plus de performanță pentru acest model rustic. Vei putea găti mai rapid într-un interval de tip mai scurt.  Mai mult, grătarul de deasupra acestui arzător WOK, este ușor curbat pentru a scurta distanța dintre arzător și vas, pulsând astfel spre o viteză mai bună de încălzire. Plita mai are și un suport pentru vase cu fund rotund, numai bun pentru un ceaun sau pentru orice altceva.

Fiecare arzător are capac din fontă deasupra, acesta putând fii îndepărtat ușor, astfel încăt să poți întreține zona de sub el, curată, ori de câte ori va fi nevoie.

Per total, plita rustică Beko HIZG64125SCR este din toate punctele de vedere o plită ce îmbină cu succes modelul rustic și funcționalitățile unei plite normale. Are sistem electric de aprindere, sistem de siguranță pentru gaz, arzător de tip Wok și materiale bune, atent finisate și gândite.  Dimensiunile acestui model sunt de 58 x 51 x 8,7 mm; la suprafața plita are o lățime de 60 cm și o înălțime de 51 cm.

Se poate încorpora foarte ușor în orce tip de blat. Este o plită pe gaz, care are un consum mic, eficientă și cu un design ce se ridică la așteptările tale.

Păreri cumprători Beko HIZG64125SCR

DIn punctul de vedere al celor care au achiziționat această plita, am adunat toate părerile și am încercat să le pun într-o frază simplă, bună de înteles. Potrivit acestora, plita se întreține ușor, arată bine pe orice stil de mobilă rustică și nu numai. Singurul aspect negativ este acela că, în timp, butoanele laterale se decolorează ușor in timp; adică nu își mai păstrează acea nuanță de crem, lucios.

Plită resigilată Beko HIZG64125

Atenție la resigilate! Datorită faptului că suprafața centrală este acoperită cu un strat de vopsea, există pobisilitatea de a cumpăra o plită resigilată, care are mici zone de smalț sărit. Din punctul meu de vedere, ar arăta urât să ai o plită cu smalț sărit. Cu mici zgărieturi se acceptă și cu mici îndoituri. Avantajul plitei resigilate, este că are un preț redus cu 10-15%. La eMAG există 10 produse resigilate, peste care ai putea să te uiți atent.

Punctul meu de vedere referitor la plita G64125, rustică

Din ceea ce am observat referitor la produsele resilitate, constat faptul că, există posibilitatea de a zgăria și deteriora suprafața vopsită, destul de ușor. Asta înseamnă că trebuie să ai o atenție deosebită pentru ea, dacă chiar vrei să o ai în bucătăria ta rustică. Din definiție, o plită rustică, necesită mai multă atenție, datorită modului în care a fost fabricată, pentru a păstra elementele cheie.

Pentru cei 649 Lei, pe produs nou, eu aș zice că plita își merită banii și vei fi mulțumit atât de aspectul ei, cât și de plită în sine. O poți cumpăra de la eMAG, accesând orice link de afiliere din acest articol. Are transport gratuit și ai posibilitatea de a returna plita, dacă este din pachet, ciobită ( fără nici cea mai mică problemă, eMAG o ridică din nou și îți oferă alt produs sau banii înapoi, după preferință).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *