Review Electrolux EIT61443B – plita cu inductie slim

Una din cele mai noi plite cu inducție apărute la noi în țară, este modelul de la Electrolux EIT61443B, apărut în finalul anului 2019. Această se remarcă prin câteva caracteristici unice și funcționalități noi, fapt ce încadrează această plită cu inducție, la categoria premium. Momentan, plita s-a vândut în puține exemplare, dar calitate și parările pozitive primite de la cumpărători, sugerează că este un model pe care merită să îți dai banii.

Plita este disponibilă la multe magazine online, dar cel mai bun preț pentru modelul Electrolux EIT61443B este la acest magazin (stocul este destul de limitat și are o reducere de 28%). Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare, iar pentru montare îți recomand acest articol.

Păreri despre plita cu inducție 61443B de la Electrolux

În primul rând, este o plită cu inducție, care are cele mai noi funcționalități disponibile pe piață, la ora actuală. Are butoane de tip Touch, cu o sensibilitate excelentă, astfel încăt nu va fi necesar să apeși de 2-3 ori pe sticlă, pentru a putea selecta un program. Vine echipată cu sistem infraroși pentru ca putea porni automat hota de deasupra plitei, dacă aceasta are sistem compatibil cu ea.

Plita poate detecta automat vasele de gătit cu evidențierea zonei specifice pentru fiecare zonă în parte, a plitei; cu alte cuvinte, vei folosi mai economic plita și vei putea reduce astfel costurile de energie consumată. Datorită ultimelor tehnologii, poți seta temepratura dorită foarte ușor, iar dacă uiți să oprești plita, ea are sistem automat de oprire, în cazul în care nu mai simte nici un fel de vas pe suprafața acesteia. 

Mai mult, plita cu inducție Electrolux EIT61443B vine echipată cu sistem de sonorizare pentru a te avertiza atunci când programul tău dorit de fiert ouă este gata; deci nu trebuie să îți faci griji în privința pregătirii celor mai clasice feluri de mâncare.

Construcție excelentă și materiale premium

Plita este acoperită cu o sticlă de rezistență înaltă, care poate duce cu bine zgărieturile mici și medii, precum și partea de șocuri, care pot rezulta accidental, în cazul în care nu ești atent cu vasele de pe ea. Materialul folosit pentru partea de sub plită, este și el de cea mai bună calitate și în același timp, mai ușor față de restul plitelor cu inducție, disponibile pe piață.

Față de restul plitelor care cântăresc 20-25 kg, acest model premium de la electrolux, cântărește undeva la 10-11 kg, fiind una din cele mai ușoare plite cu inducție. Mai mult, este cea mai slim plită cu inducție disponibilă la ora actuală pe siteul acesta. 

Reducerea de dimensiuni și greutate era deja o problemă care trebuia rezolvată de mult timp, deoarece blaturile pe care se monta plita erau deseori foarte subțiri, iar spațiu de sub acestea era ocupat de cuptorul încorporabil. sau mașina de spălat vase încorporabilă.

O altă problemă a plitelor cu inducție, acestea fiind consumatoare de energie destul de bune, producătorul a ales 2 metode de a conecta această plită slin cu inducșie la rețeaua electrică; fie pe 220V tensiune sau pe 240 V tensiune; adică se poate monta și pe consumator scăzut, care se regăsește la clădirile mai vechi sau chiar și la cele noi, unde constructorul nu a sigurat necesarul.

Un alt aspect important al acestui model, este că vine cu un sistem simplu și eficient de montare a plitei pe blat, cu instrucțiuni clare și sistem de fixare simplu; adică nu vei mai avea nevoie de o persoană care să îți monteze această plită; totuși, pentru a te asigura că ai montat plita corect, îți recomand că citești articolul de mai sus ”cum se montează o plită cu inducție incorproabilă”.

 

  • 4 zone de gătit speciale 
  • funcții de detectare automată
  • sistem de avertizare incorporat
  • sistem de infraroșu activ
  • touch control simplu și facil
  • dimensiune de 60 cm 
  • ușor de incorporat
  • cumpărători mulțumiți de alegerea făcută
  • pret de 1.789 Lei la eMag aici

Având toate aceste aspecte pozitive, iar cei care au deja această plită cu inducție montată pe blat, eu as putea spune că este un best-buy, fiind o plită echipată cu tot ce trebuie. Este o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un produs de calitate, care să nu se defecteze după o perioadă mică de timp și pe care să se poată baza că îl vor susține. Pentru comenzi, îți recomand link-urile de mai sus și în același timp îți recomand să vezi dacă produsul se mai află la reducerea de 28%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *