Pret cuptor Whirlpool AKZM 8660 IX la eMAG

Dacă eşti în cautarea unui cuptor încorporabil pe care vrei să te bazezi o perioadă mai lungă de timp, eu am găsit în oferta eMAG un cuptor de Whirlpool, care îţi oferă 6 ani garanţie. Probabil că suna destul de mult 6 ani garanţie, fiindcă majoritatea cuptoarelor nu oferă mai mult de 2-3 ani, după caz.

Cuptorul încorporabil Whirlpool AKZM 8660 IX de la eMAG, este printre puţinele cuptoare din ofertă, care are 6 ani garanţie. Pentru mine sună a fi ceva de necrezut, deoarece cea mai lungă perioadă de garanţie pe care am vazut-o oferită în mediul online, este de 5 ani. Se pare că Whirlpool a fabricat această nouă serie de cuptoare încorporabile, pur şi simplu să dureze şi iar să dureze.

Perioada medie de utilizare a oricărui cuptor încorporabil care are garanţie de 2 ani, este cuprinsă undeva între 2 ani jumătate şi 4 ani, cu excepţie unele cazuri în care găseşti un cuptor excelent şi functionează foarte pe toată durata lui de viaţă.  Desigur, aici mai intervine numele firmei care este scrisă pe cuptor, preţul cuptorului, modul de întreţinere şi multe alte aspecte. Însă, cu acest model AKZM 8660IX,  ai o periodă de garanţie de 6 ani; fară extra-garanţie!

Preţul lui Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX ajunge la 1.549 Lei în oferta magazinului eMAG, produsul fiind la reducere de 25%. Preţul normal al acestui model ajunge la 2.089 Lei, în afara perioadelor de promoţii. Desigur, mai există şi alte magazine care au acest model la ofertă, dar căutând cel mai mic preţ la Whirlpool 8660IX, am găsit ca fiind cu cea mai mică valoare, la eMAG.

Trecând mai departe, observăm că avem de a face cu un cuptor încorporabil cu o capacitate de 73 litri, uşor peste capacitatea medie a pieţei, care se situează undeva la 59-65 Litri; deci un cuptor spaţios, perfect pentru case medii şi mari.

Pe partea de funcţii, Whirlpool AKZM are autocurăţare prin piroliză, decongelare, treaptă pt pizza, convecţie aer cald şi tehnologia cu al 6-lea SIMŢ, marca Whirlpool. La capitolul programe, cuptorul are 16 moduri prestabilite pentru gătit. În toate cele 16, vei găsi unul perfect pentru nevoile tale, iar dacă nu, tehnologia al 6-lea Simţ te va ajuta cu siguranţă.

Din punctul de vedere al persoanelor care au scris părerea lor despre Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX, reiese faptul că şi pentru acest model Whrilpool, a ales doar materiale premium, a pus funcţii utile şi totul arată impecabil. Cuptorul este spaţios, are o clasă de energie A+, ceea ce înseamnă un consum mediu de energie, chiar şi la cele mai puternice solicitări de peste zi.

Din punctul meu de vedere, acest model de cuptor încorporabil premium, îţi poate oferi garantat o perioadă de funcţionare de minim 6 ani, timp în care este acoperit de garanţie, cu şansa de a mai funcţiona pe o perioadă de cel puţin jumătate din garanţie. Cu alte cuvinte, o investiţie foarte bună, pe termen lung, de la care vei avea parte doar de satisfacţii. Îl poţi comanda de la eMAG accesând acest link de afiliere !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *