Plita Hansa BHC63501 cu design deosebit pe culoarea lemnului

Ești în căutarea unei plite care să aiba un design deosebit față ce restul plitelor electrice cu ceramică ? Se pare că ai gasit bine acest articol, fiindcă în el, este scris review-ul la plita încorporabilă din ceramică Hansa BHC63501 care se remarcă prin suprafața din sticlă decorată cu design ce imită lemnul. Este de departe cel mai îndrăzneț design întălnit până acum la o plită electrică din ceramică.

Plita se încadrează perfect pe orice tip de mobilă de bucătărie, care adoptă un stil bazat pe design lemnos, sau care este bazat direct pe elemente fabricate în totalitate din lemn. Acesta face parte din categoria plitelor cu preț mediu, pe care putem să le ni le permitem atunci când vine vorba de o renovare completă la bucătărie.

Review plită cu design lemnos Hansa BHC63501

Plita adoptă tehonologia electrică de încălzire, ceea ce înseamnă că poți încălzi orice tip de vas, fără a fi nevoie de vase speciale, cum sunt necesare la plitele cu inducție. Cu acest model, poți pregăti pe orice tip de vas, fie el din fontă, oțel sau alt material. Acesta este și cel mai mare avantaj al acestor tip de plite electrice.

Un alt mare avantaj al acestora, este că au un design deosebit. După cum am menționat mai sus, acest model de la Hansa BHC63501 este unul din cele mai noi și mai îndrăznețe modele care sunt momentan pe piață. Este o chestie foarte bine gândită, deoarece tendințele în amenajare sunt tot mai speciale și adoptă stiluri unice, funcție de cum doresc cumpărătorii. Pentru cei care adoră textura lemului, acest model este un must-have în bucătărie. Probabil tot mai mulți producători vor adopta tot felul de texturi sau imprimeuri pe plitele din ceramică.

Cât despre modelul de azi, pot spune că acesta are o suprafață din ceramică, mult mai rezistentă decât sticla obișnuită. Totodată, acea textură din lemn, este sub acest strat de ceramică, ceea ce înseamnă că el nu se va șterge niciodată. Dacă era la exterior, era de înteles. Totuși aici îmi vine o idee bună: de ce să nu produc plite încorporabile din ceramică, pe care să poți lipi orice ”tapet”, funcție de gustul tău ? O idee care cred că ar fi foarte bine venită, de cei care vor să modifice în totalitate, aspectul bucătării lor.

În același timp, plita adoptă ultimele tehnologii în domeniul plitelor din ceramică și anume control prin Touch și funcții speciale de care beneficează acest tip de plite. Avem funcția de menținere la cald, adică dacă vrei să păstrezi o zonă caldă, mai mult timp, o poți face prin atingerea butonului special din zona meniu. O altă chestie de care beneficează acest model este sistemul de protecție pentru copii. Dacă vrei ca copilul tău să nu se poată juca cu plita, activezi această funcție de blocare a tastelor, care face plita să nu răspundă la nici o comandă, decât la cea pe care o știi doar tu.

După cum spuneam și mai sus, ceramica este mult mai rezistentă decât sticla și are avantajele ei. La curățirea ei, suprafața ei nu se zgărie ușor, iar în timp, se va menține perfectă. Despre soluții și cum se întreține o plită cu suprafață din ceramică, găsești aici.

Plita Hansa BHC63501 are pe fiecare zonă, circulare duble, pentru o mai bună direcționare a căldurii spre vasul de deasupra. O chesti foarte bună, deoarece poate reduce în timp, consumul de energie. Cât despre consumul acestei plite, pot spune că nu are un consum foarte mare, raportat la ceea ce poate face. Este perfectă pentru utilizarea ei zilnice și nu numai.

Despre cum se montează o plită încorporabilă din ceramică, găsești informații în acest articol.

În mare parte, plita este foarte bună, raportată la prețul său. Designul este punctul forte al acestia, după care urmează funcționalitatea și consumul redus de energie.

Preț și ofertă la plita Hansa BHC63501

Datorită acesti model uni de plită, Hansa a produs un număr limitat de plite.  Disponibilitatea acestui model este limitată, iar singurul magazin care comercializează acest model este eMAG. Mai jos ai link spre acest model:

Dacă acest model te-a convis și îți dorești ceva mai special în materie de design, plita Hansa 63501 este o alegere foarte bun, fiind model nou, bine dotat, cu funcții speciale și utile. Pentru prețul acestia, pot spune că este una din cele mai bine raportate plite din punctul de vedere al prețului/calitate și funcționalitate.

O poți comanda direct, folosind link-urile de mai sus ! Mulțumesc pentru atenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *