Pareri si review la plita Gorenje GW6N41IB cu gratare din fonta

Una din cele mai bune plite marca Gorenje este acest model GW6N41IB cu grătare din fonta și cu un design deosebit. Încă de la prima observare a plite, îți dai seama că este o plită specială, da calitate; cu alte cuvinte, de la prima privire îți dai seama dacă o plită este de calitate sau nu. Acest model se remarcă prin acest sistem de grătare din fontă ce acoperă o suprafață mare pe tot conturul plitei și nu numai.

Plita Gorenje GW6N41IB este împărțită în două zone principale, care se delimitează de aceste grătare. Față de restul modelelor, care au grătare din fontă subțiri și firave, acest model are grătare solide, de o grosime ce inspiră calitate și rezistență și o distribuție unică; aces tip de distribuție este foarte util, pentru vasele de dimensiuni mici și pentru a crește stabilitatea per total a oricărui tip de vas. Grătarele sunt fabricate din fontă, care este cel mai bun material pentru acestă zonă fierbinte. Sunt acoperite cu un strat de grund gros, care asigură o rugozitate, iar astfel se asigură și o stabilitate pentru orice tip de suprafață pe care o are un eventual vas. Mai pe scurt, orice vas are stabilitate bună.

Pe lângă acest aspect important, la care trebuie să te uiți când alegi o plită încoporabilă, mai avem acea sticlă de sub aceste grătare, care este de culoare neagră. Grătarele sunt ușor cu o tentă spre maro, care converă un aspect ceva mai deosebit. Pur și simplu arată foarte bine în combinație cu mobila de bucătărie și arată mult mai bine în realitate, decât se vede în imaginea de pe site. Plita are 2 arzătoare mici la partea frontală, ceea ce asigură o protecție la butoane pentru căldură; la unele modele acestea sunt prea apropiate de butoane și pot apărea diverse probleme cu ele; ori se topesc ori își schimbă culoarea. Acestea sunt bine poziționate și bine gândite.

Plita încoporabilă electrică Gorenje GW6N41IB are sistem arzător de tip WOK și suport special pe grătare pentru vase scufundoase, gen ceaun. Arzătorul de tip WoK are multiple avantaje, iar acest model este unul special. Puterea și randamentul la acest arzător este cu 10-15% mai puternic față de alte modele, datoirtă faptublui că a fost gândit pentru a reduce consumul de gaz și pentru a duce flacăra cât mai aproape de vas.

Un alt aspect important de care beneficează această plită elegantă, cu sticlă neagră este calitatea butoanelor; acestea sunt din plastic acoperit cu un strat rezistent la căldură și cu un strat pentru rezistența în timp a acestora. Este foarte important să ai butoane durabile, fiindcă acestea sunt foarte des folosite în fiecare zi, iar calitatea trebuie să fie premium; Gorenje a ales butoane foarte bun, calitative și elegante.

Un ultim aspect pe care l-am observat la această plită cu sticlă neagră încorporabilă, este prețul ei. Am găsit plita la cel mai mic preț la acest magazin: află prețul aici la eMAG

Plita are o reducere de 25% în momentul în care a fost scris acest articol.

Pe lângă aceste aspecte foarte importante, de care îți recomand să te lipești, este perioada de garanție oferită de producător. Este una din plitele care are 5 Ani Garanție, ceea ce o face să fie și mai specială și mai de încredere. Dacă ar fi să aleg acum o plită de acest gen, aș alege una cu 5 ani garanție.

Despre cum se poate monta plita Gorenje GW6N41IB, care necesită atenție, fiind din sticlă, poți citi cu încredere acest articol scris de mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *