Pareri si Review cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C

Cuptoarele incorporabile Arctic au devenit produse de referință pe piața din românia datorită faptului că au ridicat foarte bine calitatea la produsele lor, iar prețul este foarte bine raportat și proporționat. Modelul pentru care am decis să scriu acest review este Arctic AROIE21300C, model care a apărut la finele anului trecut. Este de departe un cuptor încoporabil foarte bine vândut, datorită celor menționate mai sus.

Am avut ocazia să lucrez la cineva în casa și să văd cuptorul cum funcționează și în cele din urmă să gust mâncarea gătită în el. Am constatat că coace foarte bine cartoful, carnea și prîjitura, astfel încât plăcerea a fost maximă la masa.  Proprietarul mi-a spus că este foarte mulțumit de el și gătește de cel puțin 2 ori pe săptămâna cu el. El l-a achiziționat la un pre foarte bun, cu o reducere bună de la acest magazin.

Review Arctic AROIE21300C

Design minimalist și stil clasic, sunt două aspecte pe care cei de la Arctic le-au combinat foarte bine. Rezultatul? un cuptor bine făcut, solid și care nu dă semne de slăbiciune nici după 1 an de folosire. M-am uitat atent la el și am constatat că inscripțiile de pe lângă cele două butoane rotative încă se văd foarte bine și nu dau semne că se vor șterge curând, chiar dacă este folosit destul de des. La fel și în cazul butoanelor, care au un feedback la fel ca și cele noi, adică se învârt cu acel mic blocaj fin.

Ușa are sistem de închidere fin, nu joacă din balamale deloc și este fabricată din două straturi groase, ce nu permit căldurii să ajungă la o temperatură mare, la suprafața acesteia; rezultatul fiind unul plăcut la atingere. Avem un mic afișaj electronic, cu ceas, temperatură și funcție, plăcut, de culoare albastră.  În centru mai amintim cele 6 butoane speciale, care la fel, dau semne de bună calitate și de un feedback excelent.  Suprafata frontală este din inox, material care necesită puțină atenție la curățire. Ca și calitate și funcționalitate, pot spune că este un cuptor foarte reușit și pe care as da banii oricând.

află cel mai bun pret online aici 

La capitolul specificații, cuptorul Arctic AROIE21300C vine cu următoarele: 7 funcții speciale, ventilator, grilaj sârmă, curățare catalitică, grill, funcție decongelare, convecție aer cald și luminare interioară. Cam tot ce ii trebuie la un cuptor pe care să îl poți denumi un cuptor încoporabil complet, bine echipat demn de 2018. Acesta are o capacitate de 66 litri, spațiu în care poți găti diverse preparate, pe diverse nivele.

Cuptorul are o putere de 2400W, ceea ce înseamnă că face parte din categoria bună și puternică a cuptoarelor încoporabil, cu ajutorul căruia vei putea găti absolut orice, la temperaturi înalte. Dacă vrei să cumperi acest cuptor încorporabil, îți recomand să citești acest articol, pentru a vedea cum se montează un cuptor încoporabil.

La interior, este coperit cu un strat de email rezistent la temperaturi mari, care nu emană mirous sau gust mâncării preparate în el. La fel, pentru curățirea la interior a cuptorului îți recomand să citești acest articol. Pentru prima folosire a cuptorului, îți recomand să îl setezi pe 200 grade și să îl lași 30 sau 20 de minute, pentru a elimina eventualele mirosuri neplăcute, ce pot apărea la prima ardere.

La fel ca și proprietarul, as recomanda acest cuptor și la persoanele cunoscute, fiindcă pare să fie un produs de bună calitate. Până acum, nu există persoane care se plâng de calitatea acestuia, iar asta o spun părerile și review-urile celor care au cumpărat acest cuptor Arctic AROIE21300C.  Mai mult detalii despre cuptor găsești aici.

Pentru cel mai mic preț la cuptor sau pentru o posibilă ofertă, îți recomand să accesezi orice link din acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *