Cel mai scump cuptor incorporabil ?

Te-ai întrebat vreodată care este cel mai scump cuptor încorporabil ? sau, la ce prețuri poate ajunge un cuptor ? Recent, am căutat și eu care este cel mai scump cuptor disponibil în România, iar spre mulțumirea, mea l-am găsit. Este vorba de cuptorul electric MIELE H 6890 BP, cu o capacitate de 90 litri, clasă energetică B, o mulțime de programe automate și curățare pirolitică. Nu vă spun momentan prețul, doarece ar trebuii să vedem dacă se justifică într-un anumit mod prețul acestuia, exagerat de mare.

Pentru că tot veni vorba de preț, știm deja că, pentru numele de pe el, putem scoate bani în plus, chiar dacă produsul nu se ridică cu mult peste unul normal. MiELE este unul dintre cei mai renumit producător de cuptoare încorporabile invoatoare și care în același timp sunt recunoscute pe plan mondial datorită calității premium. Cu alte cuvinte și aici plătim prețul, foarte mare al acestui cuptor încorporabil Miele 6890BP. Marea întrebare este, ce oferă acest cuptor față de restul ? miele h6890

Încă de la descierea lui, putem observa că este un cuptor cu o mulțime de programe pentru gătire. Multe de tot, Miele 6890 are peste 100 de programe automate, fiecare conceput pentru diferite tipuri de peparate și nu numai.

A două chestie prin care se remarcă acest cuptor, este faptul că are o capacitate de 90 litri. Cu 20 -30 litri peste nivelul normal pe care îl au acum cuptoarele încorporabile. Desigur, cu această capacitate nu prea ai ce face la nivel de apartament, ci cuptorul se pretează pentru vile, penthouse-uri și altele de genul. Recomandabil, este pentru familiile numeroase și care gătesc foarte des la cuptor; mai adăugăm și pe cei care nu prea știu să programeze un cuptor; acesta le are pe toate în program.

Următoarea chestie importantă este autocurățarea pirolitică. Cu toții știm deja ce înseamnă, iar daca nu știi, citește acest articol. Miele H6890 este printre puținele cuptoare încorporabile care se pot folosi cu adevărat de această funcție. Mai bine zis, își face treaba excelent și este foarte rezistent în timp. La acest preț, poți fi sigur că are cea mai bună auto-curățare de pe piață și cele mai bune materiale la interior.

Clasa energetica B ?

Sincer nu mă așteptam ca la un asemenea preț, să fie încadrat la această clasă de eficiență. Doar după ce am citit capacitatea și multiplele programe, am înteles că are un consum mare de energie. Dacă stăm un pic și ne gândim, cei care își permit un asemenea cuptor, nu mai iau în seamă consumul de curent.

Specificații MIELE H6890BP

Și la acest capitol, cuptorul încorporabil stă foarte bine. La partea frontală avem un panou cu touch, un display LCD, și 4 butoane capacitive. Ușa este acoperită de o sticlă alcătuită din 3 straturi, iar suprafața acesteia este cu front rece. La interiorul acestuia avem 3 lămpi cu halogen pentru iluminare și finisaj Cristal Stell. Pe lângă toate acestea, cea mai interesantă funcție, este că poți să îți creezi un program personalizat, după tipul de mâncare pe care vrei să îl gătești.

În opinia mea, pe undeva cuptorul își poate justifica prețul, însă nu la acest scor. Prețul cuptorului Miele 6890 la eMAG este de _1.335 LeiPoți vedea prețul acestuia accesând orice link de afiliere din acest articol! Comentează și tu despre acest super cuptor încorporabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *