Black Friday la plite incoporabile – oferta eMAG

Marele eveniment de peste an, Black Friday la eMAG are loc pe data de 17 Noiembrie 2017. Este cel mai așteptat eveniment de reduceri din acest an, care s-a remarcat prin reduceri mari la produsele electrocasnice, în special la partea de încoporabile.

Din ceea ce îmi amintesc anul trecut, pe siteul eMAG de Black Friday au fost plite încoporabile reduse la un procent foarte mare, cu o reducere adevărată; desigur, pentru unele categorii de produse, reducerile au început de la 5% și au ajuns undeva la 50%. Atât plitele cu inducție cât și cele din inox, au beneficiat de o ofertă bună, pe toată perioada Black Friday.

Pentru acest an, mă aștept la o reducere și mai mare, iar pentru asta îți recomand să citești review-urile de pe acest site, la plitele tale preferate. Spre exemplu, poți citi cum se încorporează o plită sau un articol despre plite ieftine și bune.

Dacă bugetul tău este mic pentru Black Friday, fiindcă fiecare din noi ne pregătim un anumit buget, nu este o problemă; eMAG oferă posibilitatea de a cumpăra plite încoporabile în sistem de rate fixe, chiar de Black Friday. Nu uita, pentru comenzi, trebuie să ai cont activ pe eMAG.ro.

Cât despre startul evenimentului, cei de la eMAG vor da startul undeva după ora 7 sau 8, funcție de numărul de vizitatori de pe site. Din ceea ce am văzut eu, reducerile la plitele încoporabile de Black Friday sunt bune la eMAG și merită din plin să te uiți peste oferta lor; poți verifica acum prețurile la diferite plite, accesând orice link din acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *